Închide meniul

Dorinel Munteanu: „Jucătorii mei nu au arătat respect pentru FCSB”! Ce le-a promis după victoria de pe Arena Naţională

Alex Masgras Publicat: 3 decembrie 2023, 23:45

Reclamă
Dorinel Munteanu: „Jucătorii mei nu au arătat respect pentru FCSB! Ce le-a promis după victoria de pe Arena Naţională

Dorinel Munteanu: "Jucătorii mei nu au arătat respect pentru FCSB"

Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul Galaţi / Profimedia

Dorinel Munteanu: „Jucătorii mei nu au arătat respect pentru FCSB”. Gălăţenii s-au impus cu 2-0 şi rămân fără înfrângere în deplasare în acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teles a deschis scorul pentru gălăţeni, în minutul 7, după o fază controversată, iar Cisotti a majorat diferenţa în minutul 64, stabilind şi scorul final al meciului de pe Arena Naţională.

Dorinel Munteanu: „Jucătorii mei nu au arătat respect pentru FCSB”

Dorinel Munteanu a fost extrem de încântat de prestaţia jucătorilor săi în meciul cu FCSB. Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi se bucură că şi-a luat revanşa pentru înfrângerea cu Universitatea Craiova de etapa trecută şi că elevii săi au intrat cu atitudinea potrivită.

De asemenea, el le-a promis jucătorilor săi că va face tot posibilul pentru a rezolva problemele financiare din cadrul clubului în următoarele zile

„Mă bucur foarte mult. A fost o săptămână încărcată. Am pierdut nemeritat cu Craiova. Jucătorii au răspuns la comenzi extraordinar. Nu se pune niciun semn de întrebare. Nu sunt ironic. Mă bazez pe echipă. Jucătorii sunt conectați la antrenamente. Sunt întârzieri la salarii, dar băieții își vor primi banii.

Reclamă

Jucătorii mei nu au arătat respect sau teamă pentru FCSB. Este o echipă bine pregătită fizic. Din fericire mai sunt foarte multe meciuri până la finalul campionatului. Eu sunt convins că îmi ating obiectivul. Joi jucăm în Cupă. Sunt două obiective importante. Suntem în grafic. Îmi pare rău de înfrângerea cu Craiova, dar ne-am revanşat”, a declarat Dorinel Munteanu, la digisport.ro.

Oţelul a învins FCSB pe Arena Naţională

După acest meci, Oţelul Galaţi se află pe locul 9 în Liga 1, cu 23 de puncte, în timp ce FCSB rămâne lider, cu 37 de puncte, dar ratează şansa de a se distanţa de CFR Cluj la 8 puncte. În ceea ce o priveşte pe Oţelul, echipa lui Dorinel Munteanu este în acest moment la 3 puncte de obiectivul impus de antrenor imediat după ce gălăţenii au promovat sezonul trecut, acela de a intra în play-off.

Etapa viitoare, Oţelul Galaţi va primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, în timp ce FCSB va juca în Gruia, derby-ul cu FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Până atunci, ambele echipe vor evolua în Cupa României la jumătatea săptămânii. FCSB va merge pe terenul celor de la FCU Craiova, în timp ce Oţelul va juca cu Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și