Închide meniul

FCSB – Oțelul 0-2. Lovitură de teatru! „Roş-albaştrii” au suferit o înfrângere usturătoare!

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 22:50

Reclamă
FCSB – Oțelul 0-2. Lovitură de teatru! „Roş-albaştrii au suferit o înfrângere usturătoare!

FCSB - Oțelul, LIVE TEXT, 21:00

Florinel Coman, în partida cu Oțelul/ Profimedia

FCSB – Oțelul 0-2, duel din etapa a 18-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Liderul campionatului a ratat a treia victorie consecutivă, suferind o înfrângere surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se putea detașa în fruntea clasamentului Ligii 1. Roș-albaștrii nu au reuşit să profite de pașii greșiți făcuți de CFR Cluj și Rapid.

FCSB – Oțelul 0-2 LIVE TEXT

Min. 90+6: Fluier final! „Roş-albaştrii” au pierdut cu Oţelul şi rămân la 5 puncte în faţa lui CFR Cluj, pe care o vor întâlni în etapa viitoare

Min. 90+6: Florinel Coman este eliminat! A văzut voit al doilea galben, pentru a putea juca împotriva CFR-ului

Min. 89: FCSB, aproape de gol prin Coman. „Roş-albaştrii” nu au putut marca nici acum

Reclamă

Min. 64: FCSB – Oțelul 0-2! Cisotti a marcat cu un şut plasat perfect

Min. 59: Ocazie pentru FCSB! Dur Bozoancă a respins greşit, mingea a ajuns la Ovidiu Popescu, dar acesta a şutat lamentabil dintr-o poziţie foarte bună

Min. 54: Oţelul e din nou aproape de gol, prin Pop

Reclamă 4 / 0/3

Se reia partida

Pauză

Min. 45+5: O nouă ocazie pentru FCSB! Dur Bozoancă intervine prompt la un şut al lui Coman

Min. 43: Dur Bozoancă are o intervenţie foarte bună la o ocazie a lui Miculescu!

Min. 36: FCSB e aproape de gol după o lovitură liberă bătută de Radunovic

Min. 32: Olaru a şutat în blocaj, iar ulterior a tras Şut, dar nici el nu a reuşit să marcheze

Min. 21: Ocazie mare pentru FCSB! Portarul Dur Bozoancă a scăpat o minge, dar Ngezana nu a reuşit să marcheze din doar câţiva metri. Luft uluitor al fundaşului central al FCSB-ului

Reclamă

Min. 7: FCSB – Oțelul 0-1! Teles a marcat după o gafă uluitoare a lui Lixandru

Min. 1: A început meciul!

FCSB (4-3-3): Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Olaru (cpt.), Șut, Ov. Popescu – Miculescu, Compagno, Coman
REZERVE: A. Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, M. Toma, Cr. Ganea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic
ANTRENOR: Elias Charalambous

OȚELUL (4-3-3): Dur Bozoancă – Zhelev, Yabre, Lovric, Miguel Gomes – Cisotti (cpt.), Ariel Lopez, Teles – Maciel, Al. Pop, Bodișteanu
REZERVE: R. Stoian – Fatai, Jardan, Tănasă, Dimitrov, I. Neagu, G. Cîrjan, S. Rus, Ghiocel
ANTRENOR: Dorinel Munteanu

FCSB a învins-o la limită pe Dinamo, în ultima etapă. Florinel Coman a înscris, din lovitură liberă, singurul gol al derby-ului cu rivalii. În urmă cu două etape, roș-albaștrii au învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 2-1.

Înaintea meciului cu Oțelul, FCSB are 37 de puncte, acumulate după 17 runde disputate. De cealaltă parte, Oțelul are 20 de puncte, și este pe locul 11 în Liga 1.

Trupa lui Dorinel Munteanu a fost învinsă în ultima etapă de Universitatea Craiova. Deși au condus cu 1-0, gălățenii au primit ulterior trei goluri de la olteni.

În partida tur, FCSB s-a impus cu 2-0, grație golurilor marcate de Octavian Popescu și Andrea Compagno. Cele două echipe s-au mai duelat și în grupele Cupei României, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Echipele probabile:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, Olaru – Miculescu, Compagno, Coman
REZERVE: A. Vlad, Dawa, Haruț, Gogescu, Toma, Ganea, Rotariu, Radaslavescu, Djokovic
ABSENȚI: Chiricheș, Oct. Popescu (accidentați), Al. Băluță (suspendat), V. Crețu
ANTRENOR: Elias Charalambous

OȚELUL: Dur-Bozoancă – Zhelev, Cisse, Lovric, M. Silva – A. Lopez, Cisotti, Teles – Bodișteanu, Al. Pop, Maciel
REZERVE: R. Stoian, G. Cîrjan, I. Neagu, Rus, Yabre, R. Tănasă, Jardan, Adascăliței, Fatai
ABSENȚI: Panait (accidentat), Zivulic (suspendat)

Elias Charalambous, fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul

Elias Charalambous este fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul. Antrenorul roş-albaştrilor a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei de pe Arena Naţională şi a anunţat că nu se va putea baza pe Alex Băluţă, Vali Creţu şi Tavi Popescu.

Cu toate acestea, antrenorul cipriot este convins că echipa are mai multe soluţii pentru a-i înlocui pe cei trei şi susţine că staff-ul FCSB va lua cele mai bune decizii:

„Băluță lipsește. Crețu și Tavi Popescu lipsesc și ei. Sunt trei jucători care au ajutat echipa în acest sezon. Ne dorim cât mai mulți jucători în lot, dar cred că avem soluții pentru a-i înlocui.

Da, am decis primul 11. Nu e momentul să-l spun acum. Am decis și îl veți vedea mâine. Avem soluții pentru a-i înlocui pe Băluță și Octavian Popescu. Vom lua cele mai bune decizii”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” 10:20 Gigi Becali, avertizat după ce a câştigat campionatul! Afaceriştii români care ar investi la marea rivală: „Adună 10 miliarde” 9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” Vezi toate știrile
Citește și