Închide meniul

Dorinel Munteanu l-a „botezat” pe Florinel Coman! Antrenorul gălăţenilor l-a confundat şi pe Ştefan Târnovanu

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2023, 10:35

Reclamă
Dorinel Munteanu l-a „botezat pe Florinel Coman! Antrenorul gălăţenilor l-a confundat şi pe Ştefan Târnovanu

Dorinel Munteanu l-a "botezat" pe Florinel Coman

Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul Galaţi / Hepta

Dorinel Munteanu l-a „botezat” pe Florinel Coman! FCSB a câştigat partida de la Galaţi cu Oţelul, scor 2-0, şi se află pe primul loc în Liga 1 după primele trei etape ale noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei de la Galaţi, antrenorul celor de la Oţelul, Dorinel Munteanu, l-a „botezat” pe Florinel Coman, pe care l-a numit „Florentin”.

Dorinel Munteanu l-a „botezat” pe Florinel Coman! Antrenorul gălăţenilor l-a confundat şi pe Ştefan Târnovanu

În urmă cu o săptămână, după FCSB – Dinamo, fostul selecţioner al României, Anghel Iordănescu, l-a „botezat” şi el pe Coman, pe care l-a numit chiar „Dorinel”.

„Nu m-au surprins absolut deloc (n.red. schimbările de la FCSB). Dacă vă uitați în lot, e foarte valoros. Că nu joacă Florentin Coman (n.red. Florinel Coman) nu e o tragedie, poate intra la pauză. Sunt jucători la fel de buni. Florentin Coman (n.red. Florinel Coman) e într-o formă bună, dar și Popescu e un jucător valoros”, a spus Dorinel Munteanu, la finalul meciului cu FCSB, potrivit digisport.ro.

Antrenorul celor de la Oţelul Galaţi l-a confundat şi pe Ştefan Târnovanu cu Andrei Vlad, portarul de rezervă al celor de la FCSB.

Reclamă

„(n.r.- Dacă golul lui Octavian Popescu a fost un moment psihologic al meciului) Da! Adversara noastră de astăzi nu a ajuns la poartă (n.r.- în prima repriză), ne-a pus în pericol la centrări, nimic mai mult. Puteam noi să înscriem la o ocazie, când a scos-o Vlad (n.r.- Ștefan Târnovanu). Ăsta e fotbalul”, a mai spus Dorinel Munteanu.

Oţelul – FCSB, locul 1 în clasamentul numărului de spectatori în acest sezon din Liga 1

Stadionul celor de la Oţelul Galaţi a fost neîncăpător sâmbătă seară, atunci când echipa antrenată de Dorinel Munteanu a primit vizita vicecampioanei României, FCSB. Echipa lui Elias Charalambous s-a impus cu 2-0 graţie golurilor marcate de Octavian Popescu şi Andrea Compagno.

Fanii gălăţeni au luat cu asalt stadionul, iar partida s-a disputat cu casa închisă. Potrivit unui clasament al Ligii Profesioniste de Fotbal, meciul dintre Oţelul Galaţi şi FCSB este partida cu cei mai mulţi spectatori din acest debut de sezon al Ligii 1. La meci au asistat 12.897 de spectatori.

Reclamă 4 / 0/3

Pe locul al doilea se află un alt meci al celor de la Oţelul Galaţi, de pe Ion Oblemenco. La remiza celor de la Universitatea Craiova cu echipa lui Dorinel Munteanu au asista 11.826 de spectatori. Podimul este completat de meciul din prima etapă dintre Rapid şi Sepsi din Giuleşti, cu 11.800 de spectatori.

  • 1. Oţelul Galaţi 0-2 FCSB (12897 spectatori)
  • 2. CS Universitatea Craiova 0-0 Oţelul Galaţi (11826 spectatori)
  • 3. Rapid Bucureşti 0-0 Sepsi OSK (11800 spectatori)
  • 4. FC U Craiova 1948 1-3 FCSB (11200 spectatori)
  • 5. UTA Arad 1-3 CFR Cluj (10500 spectatori)
  • 6. Petrolul Ploieşti 1-1 Universitatea Cluj (9000 spectatori)
  • 7. Oţelul Galaţi 1-1 UTA Arad (8000 spectatori)
  • 8. Dinamo Bucureşti 0-2 CS Universitatea Craiova (6900 spectatori)
  • 9. Universitatea Cluj 0-3 Rapid Bucureşti (6300 spectatori)
  • 10. FCSB 2-1 Dinamo Bucureşti (6132 spectatori)
Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:49 Aflată într-o situaţie disperată înaintea barajului cu Csikszereda, Dinamo a făcut apel la Luca Mihai pentru a-i ajuta pe „câini” 17:40 LIVE VIDEOGermania – Letonia și Cehia – Danemarca se joacă ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:37 „Te-ai întoarce la Dinamo?” Claudiu Niculescu va pleca de la Șelimbăr și a dat răspunsul pe loc! Anunț pentru fanii „câinilor” 17:26 „Au avut noroc că au ajuns la baraj!” Ionuț Lupescu, mesaj direct despre situația de la Dinamo! 17:21 Ce se va întâmpla cu Zeljko Kopic la Dinamo, după barajul cu Csikszereda! Anunţul lui Andrei Nicolescu: „Este un an greu!” 16:47 BREAKING NEWSSimona Halep nu mai colaborează cu antrenorul Carlos Martinez! Motivul din spatele rupturii 16:40 „Am nevoie de o pauză!” Daniel Opriţa, anunţ clar despre viitorul său la CSA Steaua! Şi-a luat la revedere de la jucători 16:38 Gabriela Ruse s-a calificat în optimi la Trophee Clarins! Cu câți bani s-a ales românca 16:31 Gigi Becali anunţa cele mai mari artificii văzute vreodată în România, dar a refuzat să plătească pentru petrecerea de titlu! 16:23 EXCLUSIVEdi Iordănescu sună adunarea! Tricolorii uită de vacanță și vin mai devreme la Mogoșoaia Vezi toate știrile
Citește și