Închide meniul
Foto

Oţelul – FCSB, locul 1 în clasamentul numărului de spectatori în acest sezon din Liga 1

Alex Masgras Publicat: 30 iulie 2023, 10:11

Reclamă
Oţelul – FCSB, locul 1 în clasamentul numărului de spectatori în acest sezon din Liga 1

Oţelul - FCSB, locul 1 în clasamentul numărului de spectatori

Oţelul Galaţi - FCSB / Hepta

Oţelul – FCSB, locul 1 în clasamentul numărului de spectatori în acest sezon din Liga 1. Partida de la Galaţi, câştigată de formaţia roş-albastră cu 2-0, s-a disputat cu casa închisă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lpf.ro, 12.897 de spectatori au asistat la partida dintre Oţelul Galaţi şi FCSB din etapa a treia a Ligii 1.

Oţelul – FCSB, locul 1 în clasamentul numărului de spectatori în acest sezon din Liga 1

Stadionul celor de la Oţelul Galaţi a fost neîncăpător sâmbătă seară, atunci când echipa antrenată de Dorinel Munteanu a primit vizita vicecampioanei României, FCSB. Echipa lui Elias Charalambous s-a impus cu 2-0 graţie golurilor marcate de Octavian Popescu şi Andrea Compagno.

Fanii gălăţeni au luat cu asalt stadionul, iar partida s-a disputat cu casa închisă. Potrivit unui clasament al Ligii Profesioniste de Fotbal, meciul dintre Oţelul Galaţi şi FCSB este partida cu cei mai mulţi spectatori din acest debut de sezon al Ligii 1. La meci au asistat 12.897 de spectatori.

Pe locul al doilea se află un alt meci al celor de la Oţelul Galaţi, de pe Ion Oblemenco. La remiza celor de la Universitatea Craiova cu echipa lui Dorinel Munteanu au asista 11.826 de spectatori. Podimul este completat de meciul din prima etapă dintre Rapid şi Sepsi din Giuleşti, cu 11.800 de spectatori.

Reclamă

Octavian Popescu nu se sperie de criticile lui Gigi Becali

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 40, cu o execuţie superbă de la distanţă. Intrat după pauză, Florinel Coman a avut şansa de a dubla avantajul roş-albaştrilor, dar a ratat un penalty. Încurajaţi frenetic din tribună, jucătorii lui Dorinel Munteanu a trimis de două ori mingea în transversală. În prelungiri, Andrea Compagno a marcat şi a stabilit rezultatul final, 2-0.

„Aveam nevoie foarte mare de acest gol, mai ales că au început să apară nişte critici. M-am descurcat bine şi în repriza a doua unde am fost folosit, eram mai în centru. Am făcut un meci bun.

A fost şi cartonaşul roşu, am avut şi o accidentare la gleznă la echipa naţională, dar mă antrenez 100% şi încerc să revin la forma la care am fost.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem pe drumul cel bun, suntem fericiţi, avem moralul ridicat. Aşteptăm meciul cu bulgarii şi vrem să mergem mai departe.

Eu încerc să iau criticile care mă ajută. Am văzut niște aiureli la televizor. Se știe ce se vorbește… Dacă nu mă ajută, eu le dau la o parte. Este presiune mereu, mereu suntem focusaţi să luăm cele trei puncte. În fiecare an am pierdut puncte cu echipele care nu se băteau la campionat.

Va fi foarte greu. Nu avem suporterii aproape, dar am încredere în coechipieri şi în staff că vom merge mai departe„, a declarat Octavian Popescu pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și