Închide meniul

Dorinel Munteanu, prima reacţie după ce a ajuns pe lista lui CFR Cluj: „Răspunsul îl voi da atunci”

Dan Roșu Publicat: 5 aprilie 2024, 8:28

Reclamă
Dorinel Munteanu, prima reacţie după ce a ajuns pe lista lui CFR Cluj: „Răspunsul îl voi da atunci

Dorinel Munteanu, prima reacţie după ce a ajuns pe lista lui CFR Cluj

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci - Hepta

Dorinel Munteanu a avut prima reacţie după ce a ajuns pe lista lui CFR Cluj, echipă rămasă fără antrenor, după demisia lui Adrian Mutu. Munti a calificat-o pe Oteţul Galaţi în semifinalele Cupei României, dar nu exclude despărţirea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii Oţelului au restanţe financiare şi Dorinel speră să se rezolve această situaţie. Fostul jucător al Generaţiei de Aur a spus că un răspuns va veni după 10 mai. Până atunci, Neluţu Varga l-a numit antrenor la Cluj pe Ovdiu Hoban, care se va ocupa de echipă începând cu derby-ul cu Rapid, ce va fi sâmbătă, de la ora 20:30, pe Giuleşti.

Dorinel Munteanu, prima reacţie după ce a ajuns pe lista lui CFR Cluj

„Am spus că am contract cu Oţelul până la vară. Aştept oamenii potenţi financiar să susţină echipa. Îmi doresc ca fotbalistic, Galaţiul să câştige şi ca jucătorii mei care fac eforturi peste eforturi să fie plătiţi la zi. Asta e preocuparea mea primordială.

Răspunsul îl pot da după 10 mai. Este greu să spun. Mă simt foarte bine la Galaţi, am investit foarte mult uman. Vreau să aduc rezultate mari. Eu sunt sub contract. Mă simt foarte bine la Galaţi”, a spus Dorinel Munteanu, la conferinţa de presă susţinută după Universitatea Craiova – Oţelul 0-1.

Neluţu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei

Neluţu Varga a vorbit despre viitorul antrenor al echipei când a fost întrebat dacă Dorinel Munteanu poate fi o soluţie. Patronul celor de la CFR Cluj a spus că încă nu e momentul să se gândească la noul antrenor, dar nu a negat că Dorinel Munteanu poate fi o variantă. De altfel, Varga a spus că pe listă sunt mai mulţi antrenori, iar decizia se va lua o vară.

Reclamă

„(n.r. – Din vară, poate și Dorinel Munteanu să fie o soluție?” Sunt mulți pe listă, nu are rost să dăm nume acum. Sunt mai mulți, trebuie să reflectăm bine pentru că nu vreau să fim fabrică de antrenori. Să tot schimbăm antrenorii.

Nouă ne plac lucrurile clare și constante, să construim, nu să dezbinăm, nu asta e ideea. Nu vreau să mă cert tot timpul sau să ne despărțim de un antrenor că nu a avut rezultate. La CFR e un spirit de învingător și asta văd că s-a pierdut în ultima perioadă, e lucrul la care trebuie să lucrăm, să revină„, a spus Neluţu Varga în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și