Închide meniul

Dorinel Munteanu riscă o suspendare uriaşă după ieşirile din meciurile cu Rapid şi Dinamo

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 februarie 2024, 10:39

Dorinel Munteanu riscă o suspendare uriaşă după ieşirile din meciurile cu Rapid şi Dinamo

Dorinel Munteanu riscă o suspendare uriaşă după ieşirile din meciurile cu Rapid şi Dinamo

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci - Hepta

Dorinel Munteanu riscă o suspendare uriaşă după ieşirile din meciurile cu Rapid şi Dinamo. În duelul de pe Arcul de Triumf, fostul mare internaţional a fost eliminat după ce i-a adus injurii arbitrului de linie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Munteanu a avut nişte momente pe care şi-a dori să le uite. În partida cu Dinamo, pierdută de Oţelul (1-3), Dorinel a încasat un cartonaş galben, care s-a transformat într-unul roşu, după un gest lipsit de fair-play la adresa unuia dintre arbitri.

Dorinel Munteanu riscă o suspendare uriaşă după ieşirile din meciurile cu Rapid şi Dinamo

Pe teren, după ce a văzut al doilea cartonaş galben, antrenorul celor de la Oţelul şi-a bătut joc de arbitru. „Neamţul” i-a întins palma „tuşierului”, pentru a-l saluta, însă când acesta a vrut să-i răspundă salutului, tehnicianul şi-a retras mâna, plecând imediat către vestiare.

După aceste gesturi, Dorinel va rata meciul cu Farul, din etapa următoare. Dar lucrurile pot sta mult mai rău pentru antrenorul gălăţenilor. Asta după derapajul de la finalul meciului cu Rapid, când i-a numit „bronzaţi” pe unii dintre fanii feroviarilor.

Rapid l-a reclamat la Comisii pe Dorinel Munteanu şi, conform gsp.ro, Munti riscă până la 6 etape de suspendare. Totalul poate ajunge la 9 partide, ţinând cont de comportamentul de pe Arcul de Triumf.

Reclamă

Florin Prunea şi Ilie Dumitrescu, verdict după ce au văzut imaginile cu Dorinel Munteanu

Florin Prunea şi Ilie Dumitrescu au venit cu un verdict, după ce au văzut imaginile cu Dorinel Munteanu, din timpul meciului Dinamo – Oţelul, scor 3-1, şi a tras concluzia. Fostul portar al naţionalei României şi al lui Dinamo se aşteaptă la sancţiuni drastice.

Dorinel Munteanu şi-a ieşit din minţi în minutul 74 şi a făcut un gest golănesc. L-a jignit pe asistenul Andrei Gabriel Constantinescu. Acesta l-a avertizat pe „centralul” Moroiţă, care l-a eliminat pe antrenorul gălăţenilor.

„Nu e înjurătură, e altceva. L-a făcut într-un fel. Nu se poate spune la TV. N-a înjurat. Dar dacă scapă cu 2 etape, să facă petrecere„, a declarat Florin Prunea la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Ilie Dumitrescu a reacţionat imediat. Acesta e convins că Dorinel Munteanu merita să vadă cartonaşul roşu.

„Nu a folosit cuvinte inferioare. Da, i-a spus ceva acolo… ideea este că a fost eliminat pe drept, i-a dat roşu corect„, a fost concluzia trasă de Ilie Dumitrescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și