Închide meniul

Dorinel Munteanu și-a avertizat jucătorii după Oțelul – Dinamo 1-0: „Cine nu respectă nu va fi prieten cu mine”

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2023, 0:05

Reclamă
Dorinel Munteanu și-a avertizat jucătorii după Oțelul – Dinamo 1-0: Cine nu respectă nu va fi prieten cu mine”

Dorinel Munteanu și-a avertizat jucătorii după Oțelul - Dinamo 1-0

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Dorinel Munteanu și-a avertizat jucătorii după Oțelul – Dinamo 1-0. Tehnicianul a avut un mesaj pentru fotbaliștii legitimați la formația din Galați, la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oțelul Galați a reușit să o învingă pe Dinamo cu scorul de 1-0. Singurul gol al partidei a fost semnat de Neluț Roșu, care și-a trimis balonul în propria poartă

Dorinel Munteanu și-a avertizat jucătorii după Oțelul – Dinamo 1-0. Mesajul transmis de antrenor

După partida de la Galați, Dorinel Munteanu a dezvăluit faptul că selecția la echipă se face pe baza caracterului. După ce a vorbit despre rezultatul obținut de către jucătorii săi, acesta i-a avertizat pe fotbaliști:

„Am zis că va fi un meci foarte greu, fiecare echipă are armele ei. Din păcate pentru adversarii noștri, au pierdut cele trei puncte. Jucătorii noștri trebuie felicitați pentru efort, pentru agresivitate. Nu cred că această victorie este contestată de cineva.

Încet, încet, începe să joace echipa ce vreau eu, deși mai sunt nou veniți care nu s-au integrat sută la sută. Am spus că echipa va crește de la joc la joc. Mai aștept unul sau doi jucători până la iarnă, să facem o echipă competitivă, care poate juca de la egal la egal cu orice echipă.

Reclamă

E o întrebare care mi-a fost pusă de multă lume. Meritul e al echipei noastre, care nu a lăsat adversarul să joace. Nu pot să fiu mulțumit, un antrenor nu trebuie să fie mulțumit după o victorie. Ne continuăm pregătirea cu seriozitate și așteptăm meciul următor.

La faza penalty-ului e de comentat, dar la Pop e o decizie corectă, a călcat adversarul, e imprudență. Nu sunt supărat, nu a făcut-o intenționat. A făcut-o în spiritul echipei.

Selecția se face după caracter. Fiecare jucător trebuie să respecte ce spun, atunci vom fi prieteni. Cine nu respectă nu va fi prieten cu mine și ne vom despărți”, a spus Dorinel Munteanu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestui rezultat, Oțelul Galați a urcat pe locul 7 în Liga 1, cu 14 puncte obținute după 11 partide jucate de la revenirea în Liga 1. Pentru elevii lui Dorinel Munteanu urmează duelul cu Farul Constanța, care va avea loc la Galați, pe data de 8 octombrie. Duelul va fi în format live text pe AS.ro.

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipă lui Ovidiu Burcă a ajuns la 4 înfrângeri consecutive

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipa lui Dorinel Munteanu a obţinut a doua victorie din acest sezon, în timp ce Dinamo a pierdut al patrulea meci consecutiv în Liga 1.

Problemele continuă pentru Dinamo, care a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. De cealaltă parte, Oţelul a bifat a doua victorie consecutivă.

La Galaţi, gazdele au cerut penalti în minutul 16, la un presupus henţ al lui Lucas Araujo, însă arbitrul George Găman nu a acordat nimic. În minutul 37, Maciel a executat o lovitură liberă, iar Neluţ Roşu a deviat în propria poartă. A fost 1-0 pentru Oţelul la pauză, dar în repriza secundă bucureştenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Dur Bozoancă şi acesta a fost şi rezultatul final. Victoria o duce pe Oţelul pe locul 7, cu 14 puncte, la egalitate cu ocupantele locurilor 5 şi 6, Hermannstadt şi Petrolul.

Dinamo a bifat a şaptea înfrângere stagională şi, cu 8 puncte, se află pe locul 15 în Superligă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și