Închide meniul

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipa lui Ovidiu Burcă a ajuns la 4 înfrângeri consecutive. Trupa lui Dorinel, pe loc de playoff

Viviana Moraru Publicat: 29 septembrie 2023, 21:50 / Actualizat: 30 septembrie 2023, 1:13

Reclamă
Oțelul – Dinamo 1-0. Echipa lui Ovidiu Burcă a ajuns la 4 înfrângeri consecutive. Trupa lui Dorinel, pe loc de playoff

Oțelul - Dinamo LIVE TEXT

Neluț Roșu, autogol în Oțelul - Dinamo / Hepta

Oțelul – Dinamo 1-0. Echipa lui Dorinel Munteanu a obţinut a doua victorie din acest sezon, în timp ce Dinamo a pierdut al patrulea meci consecutiv în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Problemele continuă pentru Dinamo, care a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în Liga 1. De cealaltă parte, Oţelul a bifat a doua victorie consecutivă.

La Galaţi, gazdele au cerut penalti în minutul 16, la un presupus henţ al lui Lucas Araujo, însă arbitrul George Găman nu a acordat nimic. În minutul 37, Maciel a executat o lovitură liberă, iar Neluţ Roşu a deviat în propria poartă. A fost 1-0 pentru Oţelul la pauză, dar în repriza secundă bucureştenii nu au reuşit să pună în pericol poarta lui Dur Bozoancă şi acesta a fost şi rezultatul final. Victoria o duce pe Oţelul pe locul 7, cu 14 puncte, la egalitate cu ocupantele locurilor 5 şi 6, Hermannstadt şi Petrolul.

Dinamo a bifat a şaptea înfrângere stagională şi, cu 8 puncte, se află pe locul 15 în Superligă.

Oțelul – Dinamo 1-0

Min. 90+7: FINAL DE MECI! Victorie uriaşă pentru Oţelul. Echipa lui Dorinel Munteanu a urcat pe loc de playoff.

Reclamă

Min 63: Ocazie pentru Dinamo! Ghezali a șutat din interiorul careului, dar mingea a fost blocată. Apoi, Iglesias a trimis mingea spre poartă, cu latul, dar portarul lui Dorinel Munteanu a reținut balonul.

Min 59: Ocazie pentru Dinamo! Abdallah a trimis un șut din lateralul careului, dar Dur-Bozoancă a prins mingea.

Min 46: A început a doua repriză!

Reclamă 4 / 0/3

Min 45+4: Pauză la Galați!

Min 38: Ocazie pentru Oțelul! Șutul lui Bodișteanu nu a prins spațiul porții

Min 37 : Oțelul – Dinamo 1-0! După o fază fixă, elevii lui Dorinel Munteanu au deschis scorul. Neluț Roșu și-a trimis mingea în propria poartă!

Min 20: Ocazie pentru Oțelul! Bodișteanu a trimis balonul spre poartă din lovitură liberă, dar Golubovic a respins mingea

Min. 1: A început partida.

Echipele de start:

OȚELUL: Dur Bozoancă – Adăscăliței, J. Cisse, Lovric, M. Silva – A. Lopez – Cisotti, S. Teles – Ș. Bodișteanu, K. Fatai, F. Maciel

Reclamă

REZERVE: R. Stoian – Jardan, Zivulic, Zhelev, Ghiocel, Latouchent, R. Tănasă, Al. Pop, G. Cîrjan

ABSENT: Yabre (accidentat)

ANTRENOR: Dorinel Munteanu

DINAMO: Golubovic – Lucas, Bena, Patriche – G. de Moura, N. Roșu, Larrucea, C. Costin – V. Borcea – G. Gregorio, D. Politic

REZERVE: Dujmovic – I. Roșu, D. Iglesias, H. Abdallah, A. Bordușanu, D. Giafer, R. Grigore, D. Irimia, L. Ghezali

ABSENȚI: Amzăr (suspendat), Homawoo, Ilic (accidentați), Bani (incert)

ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Dinamo a ajuns pe penultimul loc, după seria dezastruoasă de trei înfrângeri în Liga 1. În ultima etapă, „câinii” au pierdut pe teren propriu duelul cu Farul, scor 0-2, deși au jucat în superioritate numerică timp de jumătate de oră.

Cele două formații s-au duelat de trei ori în sezonul trecut de Liga a 2-a. În sezonul regular, Oțelul a câștigat pe terenul lui Dinamo cu 3-1. În play-off însă, „câinii” și-au luat revanșa și au câștigat ambele dueluri, 3-0 în tur, și 2-0, în retur.

Oțelul ocupă locul 10 în Liga 1, cu 11 puncte, obținute după o victorie și opt remize. De cealaltă parte, Dinamo are opt puncte, cu două mai multe față de ocupanta ultimului loc, Botoșani.

Ovidiu Burcă a vorbit despre demisie înainte de meciul cu Oţelul Galaţi

Ovidiu Burcă a vorbit despre demisie înainte de meciul cu Oţelul Galaţi. Antrenorul lui Dinamo le-a cerut acţionarilor „câinilor” să aibă răbdare cu el.

„Va fi un meci intens. Cunosc foarte bine cum trăiesc cei din Galaţi pentru fotbal. Am lucrat acolo şi ştiu că ne va aştepta un stadion plin, un meci intens. Putem să o numim echipa surpriză, faptul că nu a pierdut de atâta timp.

(n.r.: Simţi cumva că ai avea postul în pericol?) Nu! Nu simt lucrul ăsta şi cred că e mult prea devreme să facem astfel de discuţii. Eu cred că e prea devreme. Cred că sunt şi în asentimentul conducerii. Eu am spus de la bun început că nu va fi uşor.

(n.r.: legat de demisie) Eu cred că e nevoie de puţină răbdare, iar legat de demisia mea, daţi-mi putin timp, vă rog frumos. Se discută prea mult despre lucrul ăsta.

(n.r.: La ce decizii să ne aşteptăm din partea conducerii?) Nu ştiu ce şedinţă are loc, dar nu cred că veţi auzi de schimbări tehnice”, a declarat Ovidiu Burcă în conferinţa de presă de dinainte de Oţelul Galaţi – Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și