Închide meniul

Dorinel Munteanu şi-a felicitat jucătorii după Oţelul – UTA 1-1: „Trebuia să câştigăm”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iulie 2023, 21:25

Reclamă
Dorinel Munteanu şi-a felicitat jucătorii după Oţelul – UTA 1-1: „Trebuia să câştigăm

Dorinel Munteanu şi-a felicitat jucătorii după Oţelul - UTA 1-1

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci pentru Oțelul/ Hepta

Dorinel Munteanu şi-a felicitat jucătorii după Oţelul – UTA 1-1. Antrenorul Oţelului a fost nemulţumit pentru cum a evoluat echipa lui în prima repriză, dar s-a arătat mulţumit de prestaţia din a doua repriză a formaţiei pe care o antrenează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oţelul a ratat un penalty, în minutul 76, la scorul de 1-1. Juri Cisotti a ratat lovitura de la 11 metri, executantul obişnuit al penalty-urilor la Oţelul.

Dorinel Munteanu şi-a felicitat jucătorii după Oţelul – UTA 1-1

Sigur, dacă v-aş spune adevărul, sunt şi mulţumit şi nemulţumit.

Nemulţumit că în prima repriză nu am făcut un joc reuşit, dar în a doua repriză am făcut un joc foarte bun.

Cred că trebuia să câştigăm. Am avut ocazii, am ratat un penalty, jocul nostru a arătat altfel în repriza a doua.

Reclamă

Sunt mulţumit de băieţi, îi felicit, a trebuit să treacă o repriză ca să vadă ce e în Superliga.

Am corectat ce trebuia să corectez la pauză, am schimbat ce trebuia să schimb. Un jucător care nu se ridică la nivelul pe care eu îl cer, îl voi schimba întotdeauna.

Bodişteanu a făcut un meci bun, sper ca jucătorii care au venit să se integreze rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că ne vom atinge obiectivul chiar dacă lumea spune că e imposibil.

Fiecare (n.r.: antrenor) are feeling-ul lui. L-am lăsat pe Pop în joc şi a marcat, a mai avut o ocazie. Mi-am felicitat echipa.

Trebuie să documentez de ce am luat acest cartonaş galben. Arbitrul a spus că am întârziat lovitura de la margine şi de asta am luat cartonaşul galben.

Cisotti e un jucător important, care a marcat de doi ani de zile toate penalty-urile pe care le-am avut. A ratat astăzi, asta este”, a declarat Dorinel Munteanu pentru digisport.ro, după Oţelul – UTA 1-1.

Oţelul – UTA 1-1. Dorinel Munteanu şi Mircea Rednic au remizat în primul meci de Liga 1 al sezonului

Oţelul – UTA, partida din prima etapă de Liga 1 s-a terminat cu scorul de 1-1. Meciul a deschis sezonul 2023-2024 din Liga 1.

Nou-promovata Oţelul Galaţi a primit vizita celor de la UTA. Meciul a consemnat şi duelul dintre Dorinel Munteanu şi Mircea Rednic, antrenorii celor două echipe.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în 2008, tot în Liga 1. Meciul respectiv era câştigat de gălăţeni, la Arad, scor 1-0.

Reclamă

Ambele echipe s-au întărit în această pauză competiţională. Oţelul a transferat nu mai puţin de 11 jucători, în timp ce UTA şi-a asigurat serviciile a 12 jucători.

Dorinel Munteanu a făcut lumină în cazul lui Daniel Celea. Jucătorul a plecat de la Oțelul, după doar 3 zile

Dorinel Munteanu a făcut lumină în cazul lui Daniel Celea. Fotbalistul a venit la Oțelul Galați în această vară, dar a plecat de la echipă după doar 3 zile.

Daniel Celea a jucat în sezonul trecut pentru Chindia Târgoviște, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a. Acesta sosiste la echipa din Galați din postura de jucători liber de contract.

Antrenorul celor de la Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, a dezvăluit că jucătorul nu s-ar fi integrat în lotul moldovenilor, iar astfel a decis să părăsească clubul nou-promovat.

„Nu s-a întâmplat nimic (n.r. cu Celea). Întrebați-l pe el ce s-a întâmplat. Pentru mine e un capitol încheiat. De când a plecat, nu mai face parte din planurile noastre. Asta a fost dorința lui. Nu s-a integrat”, a spus Dorinel Munteanu.

De asemenea, tehnicianul a vorbit și despre situația de la club. Acesta speră ca Oțelul să aibă forța necesară pentru a rămâne în Liga 1.

„Cele două cantonamente au fost reușite. Nu am avut accidentați. Suntem pregătiți de începerea campinatului. Mai aducem jucători, Vedem cum se integrează. Aduc jucătorii pentru care am buget. Ce am spus, eu am realizat. Este important începutul de campionat. În Liga 2 am produs surpriza. Nu joacă bugetul. Sper ca Oțelul să rămână în Liga 1”, a mai adăugat antrenorul echipei din Moldova.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și