Închide meniul

Oţelul – UTA 1-1. Dorinel Munteanu şi Mircea Rednic au remizat în primul meci de Liga 1 al sezonului

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2023, 20:25 / Actualizat: 15 iulie 2023, 22:02

Reclamă
Oţelul – UTA 1-1. Dorinel Munteanu şi Mircea Rednic au remizat în primul meci de Liga 1 al sezonului

Oţelul - UTA, LIVE TEXT, 18:30

Mircea Rednic, antrenor UTA Arad / Hepta

Oţelul – UTA, partida din prima etapă de Liga 1 s-a terminat cu scorul de 1-1. Meciul a deschis sezonul 2023-2024 din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nou-promovata Oţelul Galaţi a primit vizita celor de la UTA. Meciul a consemnat şi duelul dintre Dorinel Munteanu şi Mircea Rednic, antrenorii celor două echipe.

Oţelul – UTA 1-1

Min 76: Penaltyul a fost ratat

Min 75: Penalty pentru Oțelul

Min 62: Gol Oțelul! A marcat Pop

Reclamă

Min 60: Ocazie pentru Oțelul, după un șut în forță a lui Pop

Min 46: A început a doua repriză

Min 45+6: Prima repriză s-a încheiat

Reclamă 4 / 0/3

Min 45+6: Gol UTA! A marcat Rareș Pop, cu o lovitură spectaculoasă din afara careului

Min 34: Ocazie pentru UTA. Mihai a trimis o minge cu capul pe spațiul porții, dar portarul a fost pe fază și a prins balonul fără probleme

Min 20: Dorinel Munteanu a primit cartonaș galben, după o serie de proteste

Min 4: Ocazie pentru Oțelul. După o centrare a lui Pop, Ursu a trimis mingea în brațele portarului

Min 3: Bară pentru UTA, după o lovitură liberă

Min 1: Ocazie pentru Oțelul. Echipa lui Dorinel Munteanu a reușit primul șut pe spațiul porții

Min 1: A început partida de la Galați

Reclamă

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în 2008, tot în Liga 1. Meciul respectiv era câştigat de gălăţeni, la Arad, scor 1-0.

Ambele echipe s-au întărit în această pauză competiţională. Oţelul a transferat nu mai puţin de 11 jucători, în timp ce UTA şi-a asigurat serviciile a 12 jucători.

Echipele de start

Oțelul: R. Stoian – A. Rus, Yabre, Lopez, Zhelev – Pereira, I. Neagu, Cisotti – Al. Pop, Fatai, A. Ursu

Rezerve: A. Păun, Farcaș, Ghiocel, Jardan, Nedelea, Bodișteanu, Zivulic, Gaitan, G. Cîrjan

Antrenor: Dorinel Munteanu

UTA: Fl. Iacob – Roganovic, Benga, Markov, Abeid – Carp, C. Mihai – R. Pop, Fabry, Dumitrașcu – Cooper

Rezerve: Kucher – Postolachi, Isac, Stahl, Mustacă, Iurasciuc, Ekmekci, Leidsman, Nortey

Antrenor: Mircea Rednic Stadion: „Oțelul” (Galați)

Arbitru: Andrei Chivulete (București), A1: Sebastian Gheorghe (Suceava), A2: Mihăiță Necula (București) Arbitru VAR: Andrei Florin (Tîrgu-Mureș), As. VAR: Claudiu Marcu (Constanța)

Dorinel Munteanu a făcut lumină în cazul lui Daniel Celea. Jucătorul a plecat de la Oțelul, după doar 3 zile

Dorinel Munteanu a făcut lumină în cazul lui Daniel Celea. Fotbalistul a venit la Oțelul Galați în această vară, dar a plecat de la echipă după doar 3 zile.

Daniel Celea a jucat în sezonul trecut pentru Chindia Târgoviște, echipă care a retrogradat în Liga a 2-a. Acesta sosiste la echipa din Galați din postura de jucători liber de contract.

Antrenorul celor de la Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, a dezvăluit că jucătorul nu s-ar fi integrat în lotul moldovenilor, iar astfel a decis să părăsească clubul nou-promovat.

„Nu s-a întâmplat nimic (n.r. cu Celea). Întrebați-l pe el ce s-a întâmplat. Pentru mine e un capitol încheiat. De când a plecat, nu mai face parte din planurile noastre. Asta a fost dorința lui. Nu s-a integrat”, a spus Dorinel Munteanu.

De asemenea, tehnicianul a vorbit și despre situația de la club. Acesta speră ca Oțelul să aibă forța necesară pentru a rămâne în Liga 1.

„Cele două cantonamente au fost reușite. Nu am avut accidentați. Suntem pregătiți de începerea campinatului. Mai aducem jucători, Vedem cum se integrează. Aduc jucătorii pentru care am buget. Ce am spus, eu am realizat. Este important începutul de campionat. În Liga 2 am produs surpriza. Nu joacă bugetul. Sper ca Oțelul să rămână în Liga 1”, a mai adăugat antrenorul echipei din Moldova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și