Închide meniul

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

Dan Roșu Publicat: 29 septembrie 2024, 8:15

Reclamă
Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Dorinel Munteanu a oferit declaraţii tari după scandalul uriaş pe care l-a provocat în spaţiul public după ce l-a luat de guler pe jucătorul său, David Maftei. Printre cei care au comentat pe seama incidentului au fost şi foşti colegi de-ai lui Munti din Generaţia de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Galaţiului a spus după Rapid – Oţelul 0-0 că nu mai este prieten cu cei din Generaţia de Aur care au făcut comentarii la adresa lui. Un lucru surprinzător, mai ales că Dorinel a fost unul dintre liderii generaţiei sale, alături de Gică Hagi, Gică Popescu sau Dan Petrescu.

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur care au comentat despre mine”

„Nu ştiu de ce interesează pe foarte multă lume ce se întâmplă în curtea mea. Analiştii şi-au spus cuvântul. Sunt trăirile jocului. Sunt puţini oameni care pot să înţeleagă acest lucru, indiferent câţi ani au în televiziune. Să joci toată viaţa fotbal, să fii pe bancă, să trăieşti, să vrei să câştigi, este cam greu pentru unii.

De aceea nu pot să fiu supărat deloc pe ei pentru că ştiu că nu înţeleg acest fenomen. E foarte greu de înţeles. Eu mă rog să-i ‘înţelepţească’ Dumnezeu să nu-şi mai dea cu părerea tot timpul şi mai ales colegii de-ai mei.

Ei ştiu ce este fotbalul. Unii au început cariera de antrenor şi nu prea le-a mers, au schimbat macazul, meseria. Eu le doresc tuturor sănătate şi să îşi facă emisiunile în continuare şi noi să fim neînvinşi multe meciuri.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă am colegi, n-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur care au comentat despre mine. Ei au fost prieteni cu mine, dar eu nu am fost cu ei. Ei merg pe drumul lor, eu pe drumul meu. Le doresc sănătate și să-și facă ratingul cât mai prosper. Obiectivul meu este să ajungem în play-off. E cale lungă, dar o luăm pas cu pas, meci cu meci. Băieții au înțeles mesajul meu”, a declarat Dorinel Munteanu, după meciul din Giulești.

În timpul meciului Oţelul – Dinamo 1-1, Dorinel Munteanu şi-a certat un jucător, pe David Maftei, pe care, l-a luat şi de guler, oferind imagini greu de imaginat.

Ilie Dumitrescu cere ca Dorinel Munteanu să fie sancţionat după gestul golănesc din meciul cu Dinamo

Ilie Dumitrescu a cerut ca Dorinel Munteanu să fie sancţionat după gestul golănesc din meciul cu Dinamo. Dorinel Munteanu l-a luat de de guler pe David Maftei, nemulţumit de randamentul jucătorului său.

Reclamă

„Sunt două lucruri diferite. Proiectul e unul senzațional și Oțelul e o echipă super incomodă, care își merită poziția în clasament (n.r. locul 2) și va lupta, Dorinel e un tip ambițios. Dar de aici și până a avea o ieșire în decor de genul ăsta, ea trebuie sancționată pentru el, pentru Dorinel Munteanu.

Cum să spun eu, sunt prieten cu el, am fost colegi la ‘Generația de Aur’, am fost și vom mai merge la evenimente, dar nu pot să vin aici și să spun că e ok ce a făcut, că are vreo scuză. Nu are nicio scuză!N-a înjurat, am văzut. A fost revoltat. El își face treaba la cel mai înalt nivel din punct de vedere profesional și are o ieșire de genul, după care noi ar trebui să-i spunem că nu e ok. Poți să te impui în fața unui jucător și fără să-l tragi de tricou, nu?„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și