Închide meniul
EXCLUSIV

Dorinel Munteanu, varianta de lux pentru înlocuirea lui Adrian Mutu la CFR. Când ar putea ajunge pe banca ardelenilor

Dan Roșu Publicat: 3 aprilie 2024, 16:07

Reclamă
Dorinel Munteanu, varianta de lux pentru înlocuirea lui Adrian Mutu la CFR. Când ar putea ajunge pe banca ardelenilor

Dorinel Munteanu, varianta de lux pentru înlocuirea lui Adrian Mutu la CFR

Dorinel Munteanu - Hepta

Dorinel Munteanu este varianta de lux pentru înlocuirea lui Adrian Mutu la CFR Cluj. „Briliantul” şi-a dat demisia, miercuri, iar Andorlini îi va lua locul pe banca ardelenilor, după eşecul dureros, 0-4 cu Corvinul, în Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursele Antena Sport susţin că Mandorlini ar putea fi intermediar la CFR Cluj, până când ardelenii se vor înţelege cu Munteanu. Cel mai selecţionat român are două victorii în primele două etape ale play-out-ului şi e principala ţintă a feroviarilor.

Dorinel Munteanu, varianta de lux pentru înlocuirea lui Adrian Mutu la CFR

Oţelul Galaţi joacă meciul de Cupa României cu Universitatea Craiova, joi, rămânând de văzut când vor demara discuţiile dintre cele două părţi.

În ultima perioadă, Munteanu a avut parte de un scandal continuu la Galaţi, soldat şi cu ameninţări primite de soţia sa. Mai mult, preşedintele interimar George Florea şi-a dat demisia după contre cu cei doi.

După primele două etape disputate din play-out, Oţelul e pe locul 4, cu 23 de puncte. Moldovenii sunt la două lungimi de liderul Universitatea Cluj, liderul din play-out.

Reclamă

Andrea Mandorlini, noul antrenor al lui CFR Cluj

Andrea Mandorlini e noul antrenor al lui CFR Cluj după demisia lui Adrian Mutu! Italianul era varianta cea mai la îndemână după demisia „Briliantului”, fiind deja în club. Neluţu Varga a decis să nu îl concedieze de la CFR după ce l-a înlocuit cu Mutu.

Italianul era în continuare în club şi după ce fusese înlocuit din funcţia de antrenor cu Adrian Mutu. El se afla pentru câteva zile în Italia, dar se va întoarce la Cluj acum, după demisia lui Mutu.

„Nu știu nimic (n.r. despre revenirea pe banca CFR-ului). Nu este nimic de spus. Îmi pare rău pentru club și pentru suporteri. Totul a fost scris, din păcate.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că mai este o șansă la cupele europene, însă trebuie tratată cu extremă seriozitate”, declara anterior Andrea Mandorlini pentru prosport.ro.

Adrian Mutu o lasă pe CFR Cluj pe locul 3 în play-off, la 10 puncte distanţă de liderul FCSB. Ardelenii au început play-off-ul cu un eşec (1-2 cu Universitatea Craiova) şi un egal (1-1 cu Sepsi).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și