Închide meniul

Dorit de Adrian Mititelu, Marius Şumudică şi-a decis viitorul. A spulberat zvonurile că aşteaptă să semneze cu FCSB

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 august 2023, 16:34

Dorit de Adrian Mititelu, Marius Şumudică şi-a decis viitorul. A spulberat zvonurile că aşteaptă să semneze cu FCSB

Dorit de Adrian Mititelu Marius Şumudică şi-a decis viitorul

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Profimedia

Dorit de Adrian Mititelu, Marius Şumudică şi-a decis viitorul. Tehnicianul și-a anunțat decizia, după ce în ultimul timp s-a vehiculat că ar putea deveni antrenorul unui club din Liga 1 a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Șumi” este în prezent liber de contract după ce s-a despărțit de formația saudită Al-Raed. Acesta a pregătit echipa respectivă în perioada iulie 2022 – iunie 2023 și a adunat 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și 15 înfrângeri. În sezonul trecut, Al-Raed a terminat campionatul Arabiei Saudite pe locul al 10-lea, cu 34 de puncte.

Dorit de Adrian Mititelu, Marius Şumudică şi-a decis viitorul. Unde vrea să antreneze „Șumi”

Marius Șumudică a anunțat că nu ia în calcul o revenire în Liga 1, spulberând astfel zvonurile că ar accepta o ofertă din partea celor de la FCSB sau de la FC U Craiova 1948. Acesta a declarat că și-ar dori o nouă aventură în străinătate, în Turcia sau în zona Golfului.

„În acest moment nu mă interesează nicio ofertă din România, repet, nu mai antrenez în Liga 1. Să fie clar, mă concentrez doar pe Turcia sau pe campionatele din Golf”, a spus Marius Șumudică, potrivit iamsport.ro.

În ultima perioadă, Adrian Mititelu a declarat că și l-ar dori pe Marius Șumudică pe banca echipei sale, după ce a decis să îl dea afară pe Nicolae Dică, în urma eșecului cu Petrolul Ploiești. FC U Craiova 1948 a pierdut acel meci cu scorul de 3-4. De asemenea, tehnicianul a purtat discuții și cu Gigi Becali, dar a menționat faptul că nu a primit nicio ofertă oficială din partea clubului patronat de latifundiarul din Pipera.

Reclamă

Antrenorul care a câștigat un campionat în Liga 1, cu Astra Giurgiu, a avut mai multe aventuri în străinătate. Acesta le-a pregătit, în fara granițelor, pe Kavala, Al-Shaab, Kayserispor, Al-Shabab, Gazientep, Cayuk Rizespor, Yeni Malatyaspor și pe Al-Raed.

În campionatul intern le-a pregătit pe: Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, Rapid, Astra Giurgiu, FC Brașov, FC Vaslui, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna și pe CFR Cluj.

Șumudică a răbufnit la miezul nopții, după ce s-a spus că a fost sunat de Damjan Djokovic să vină la FCSB

Marius Șumudică a răbufnit la miezul nopții, după ce s-a spus că a fost sunat de Damjan Djokovic să vină la FCSB. Șumudică a negat cu vehemență orice discuție avută cu mijlocașul celor de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu poți să vii și să spui că Djokovic m-ar fi sunat și că vestiarul FCSB-ului mă dorește. Nu am vorbit în ultimele două luni decât o singură dată cu Djokovic la telefon, când s-a întors din pregătire, pentru niște chestii personale.

Nu am vorbit despre ce se întâmplă la FCSB, nu mă interesează. Nu vreau să îi fie pusă în cârcă lui Djokovic, pentru că nu e onest, corect, fair să aruncăm mizeria în spatele lui Djokovic doar pentru că a lucrat cu mine în ultimul an. Nu am vorbit cu el două luni de zile! Dacă vreți, scoatem listingul la telefon.

E prea mult deja, am acceptat o grămadă de mizerii, am tăcut din gură, am fost atacat de fel de fel de oameni. Am zis că nu mai intru, dar acum sunt consternat. E o mizerie ceea ce se scrie în articolul respectiv, că Djokovic m-a sunat personal să îmi spună nu știu ce de FCSB”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și