Închide meniul

Adrian Mititelu a dezvăluit că îl dorește pe Marius Şumudică la FC U Craiova 1948: „Recunosc că îl vreau”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 august 2023, 21:06

Adrian Mititelu a dezvăluit că îl dorește pe Marius Şumudică la FC U Craiova 1948: Recunosc că îl vreau”

Adrian Mititelu a dezvăluit numele antrenorului pe care îl dorește la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, dându-le un interviu jurnaliştilor

Adrian Mititelu a dezvăluit numele antrenorului pe care îl dorește la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a recunoscut că vrea pe banca un tehnician care este, în prezent, liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a rămas fără antrenor după ce patronul grupării a decis să îl dea afară pe Nicolae Dică, după ce oltenii au pierdut partida cu Petrolul Ploiești cu scorul de 3-4. „Nick” a rezistat pe banca formației lui Mititelu timp de o lună și două zile. În acest timp a adunat 5 meciuri, dintre care a reușit să câștige 2 partide. Trei dintre acestea s-au încheiat cu înfrângerea echipei din Bănie.

Adrian Mititelu a dezvăluit numele antrenorului pe care îl dorește la FC U Craiova 1948. Patronul este cu ochii pe Marius Șumudică

Adrian Mititelu a dezvăluit că și-ar dori ca echipa pe care o patronează să fie pregătită de Marius Șumudică. Acesta l-a lăudat pe tehnician, menționând faptul că dorește să îl contacteze pe „Șumi”.

„Da, recunosc că îl vreau pe Marius Şumudică. Nu mă mai grăbesc. Să vedem dacă o să am bani pentru el, am auzit că e destul de scump. Nu îl cunosc foarte bine, dar am auzit numai lucruri bune despre el.

Îl aştept şi pe fiul meu să vină în țară, el se cunoaşte cu Şumudică. Săptămâna viitoare o să încerc să avem o discuție. Dacă va accepta, vom vedea atunci dacă ne înțelegem. Fanii m-au înnebunit cu Şumudică, are o priză extraordinară”, a spus Adrian Mititelu, potrivit prosport.ro.

Reclamă

Marius Șumudică este în prezent liber de contract, după ce s-a despărțit de formația saudită Al-Raed. În cariera sa, „Șumi” le-a mai pregătit pe Rapid, Rocar, Inter Gaz, Progresul, Farul Constanța, Gloria Bistrița, AO Kavala, Astra Giurgiu, FC Brașov, FC Vaslui, U Cluj, Al-Shaab, Concordia Chiajna, Kayserispor, Al-Shabab, Gazisehir, Rizespor, CFR Cluj, Malatyaspor, Al-Shabab și pe Al-Raed.

Pentru cei de la FC U Craiova 1948, echipă rămasă fără antrenor după demiterea lui Nicolae Dică, urmează partida cu Rapid. Meciul contează pentru etapa a 7-a a Ligii 1 și se va juca pe data de 25 august. Partida va începe de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe As.ro.

Marius Şumudică, mesaj tranşant atunci când a fost întrebat dacă preia o echipă din Liga 1

Marius Şumudică a transmis un mesaj tranşant atunci când a fost întrebat dacă preia o echipă din Liga 1. După ce a fost propus de către Adrian Porumboiu pentru banca celor de la Botoşani, „Şumi” a oferit un răspuns categoric, declarând că nu este interesat de preluarea acestei echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică nici nu vrea să audă despre varianta Botoşani, echipă rămasă fără antrenor după demiterea lui Marius Croitoru. „Şumi” a declarat că nu se pune problema să preia trupa patronată de Valeriu Iftime.

„Nu mă întrebați de această posibilitate. Mă luați la mișto? Respect munca celor de acolo, dar nu e ceva care să mă atragă”, a declarat Marius Şumudică, conform iamsport.ro.

Recent, Marius Şumudică a declarat că există posibilitatea ca în această vară să revină în prima ligă din Arabia Saudită. Antrenorul a dezvăluit că are oferte de la formaţii din subsolul clasamentului saudit.

„Din ce am vorbit, am șanse să mă reîntorc (n.r.- în Arabia Saudită), dar la echipe din subsolul clasamentului. În rest, nu ai cum să te apropii”, a declarat recent Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și