Închide meniul

Dorit de FCSB, Juan Bauza are un alt vis. „Aici aş vrea să joc!”. Mesaj pentru Edi Iordănescu: „Ar fi o onoare să fiu convocat la naţionala României”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2022, 21:33

Dorit de FCSB, Juan Bauza are un alt vis. „Aici aş vrea să joc!. Mesaj pentru Edi Iordănescu: „Ar fi o onoare să fiu convocat la naţionala României

FCSB a făcut o nouă ofertă pentru Juan Bauza. Anunţul lui Adrian Mititelu

Juan Bauza, într-un meci pentru FC U Craiova 1948 / Hepta

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Juan Bauza are un alt vis. Mijlocaşul ofensiv de la FC U Craiova 1948 şi-ar dori să ajungă la o echipă dintre cele mai importante campionate ale Europei. Speră să prindă un transfer în Premier League, La Liga sau Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu speră să dea un nou „tun” financiar cu Bauza, după ce l-a vândut pe Andrea Compagno la FCSB pentru 1.5 milioane de euro. Patronul grupării din Bănie a dezvăluit deja că a refuzat o ofertă de 2 milioane de euro pentru jucătorul argentinian.

Dorit de FCSB, Juan Bauza are un alt vis. Unde îşi doreşte să ajungă mijlocaşul lui FC U Craiova 1948

De mic mi-a plăcut foarte mult fotbalul din Anglia, Spania și Italia. Ar fi un vis să joc într-una din aceste ligi„, a declarat Juan Bauza pentru fanatik.ro.

Fotbalistul de 26 de ani a recunoscut că nu ar spune „nu” unei convocări de la Edi Iordănescu. Ar accepta să îmbrace tricoul reprezentativei tricolore.

În mod clar am visat mereu să îmi reprezint țara jucând la echipa națională! Bineînțeles că ar fi o mare onoare și aș accepta cu plăcere dacă ar veni o convocare pentru naționala României!„, a anunţat atacantul argentinian.

Reclamă

Bauza a anunţat că Lionel Messi este idolul lui. Câştigător de şapte ori al Balonului de Aur, starul lui PSG l-a fascinat pe mijlocaşul ofensiv al Craiovei lui Mititelu.

Maradona și Messi sunt idolii tuturor argentinienilor, dar și a multor oameni din lume. Personal, am crescut uitându-mă la Messi și datorită lui iubesc fotbalul„, a precizat Bauza.

Răspunsul lui Adrian Mititelu pentru Gigi Becali

Adrian Mititelu a avut o reacţie categorică după anunţul lui Gigi Becali că îl vrea şi pe Bauza la FCSB. Patronul FC U Craiova 1948 a dat asigurări că mijlocaşul argentinian nu va pleca de la echipă până în vară.

Reclamă 4 / 0/3

Hai să lămurim problema cu Bauza. El nu se va mișca de la FCU până în vara anului viitor. Valorează foarte mulți bani, iar Gigi Becali nu își permite să dea atâția bani pe el. La ora asta Bauza mai este dorit de Șucu și Rotaru, dar nu îl dau în România. Și așa pe Compagno l-am dat cu inima strânsă, iar pe Bauza, vă mai spun încă o dată, nu îl vând în România”, a spus Adrian Mititelu pentru prosport.ro.

Mijlocaşul ofensiv este unul dintre jucătorii începutului de sezon din Liga 1. S-a accidentat chiar în meciul cu FCSB, dar a revenit pe teren în această etapă, în victoria cu Rapid. Bauza este preferatul lui Gigi Becali.

Recomandări
  • Juan Bauza este dorit de Gigi Becali la FCSB
  • Ce a declarat mijlocaşul lui FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
Vezi toate știrile
Citește și