Închide meniul

Răspunsul lui Adrian Mititelu pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB a spus că îl vrea pe Juan Bauza: „Valorează foarte mulți bani! Nu îşi permite să dea atât pe el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 septembrie 2022, 19:14

Răspunsul lui Adrian Mititelu pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB a spus că îl vrea pe Juan Bauza: „Valorează foarte mulți bani! Nu îşi permite să dea atât pe el!

Adrian Mititelu, răspuns pentru Gigi Becali în cazul transferului lui Juan Bauza

Gigi Becali şi Adrian Mititelu / Colaj Hepta

Răspunsul lui Adrian Mititelu pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB a spus că îl vrea pe Juan Bauza. Patronul FC U Craiova 1948 a dat asigurări că mijlocaşul argentinian nu va pleca de la echipă până în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Adrian Mititelu a mai spus că Gigi Becali nu are bani să îl cumpere pe Bauza.

Răspunsul lui Adrian Mititelu pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB a spus că îl vrea pe Juan Bauza

„Hai să lămurim problema cu Bauza. El nu se va mișca de la FCU până în vara anului viitor. Valorează foarte mulți bani, iar Gigi Becali nu își permite să dea atâția bani pe el. La ora asta Bauza mai este dorit de Șucu și Rotaru, dar nu îl dau în România. Și așa pe Compagno l-am dat cu inima strânsă, iar pe Bauza, vă mai spun încă o dată, nu îl vând în România”, a spus Adrian Mititelu pentru prosport.ro.

Gigi Becali vrea să îl ia pe Juan Bauza

Patronul lui FCSB joacă totul pe cartea atacului şi nu se opreşte nici după transferul lui Billel Omrani. Latifundiarul din Pipera a recunoscut că îl vrea şi pe Juan Bauza (26 de ani) de la FC U Craiova 1948.

Mijlocaşul ofensiv este unul dintre jucătorii începutului de sezon din Liga 1. S-a accidentat chiar în meciul cu FCSB, dar a revenit pe teren în această etapă, în victoria cu Rapid. Bauza este preferatul lui Gigi Becali şi ar putea îmbrăca, din iarnă, tricoul roş-albastru.

Reclamă

Adrian Mititelu nu l-a lăsat pe Bauza la FCSB în această vară, dar patronul vicecampioanei nu renunţă şi se pregăteşte pentru un nou asalt la finalul anului. Becali vrea cu orice preţ să oprească seria de cinci titluri a rivalilor de la CFR Cluj.

Îmi mai place un jucător din Liga 1, dar nu pot să-l iau acum. Îmi place Bauza de la Craiova, însă doar din iarnă putem să-l luăm, acum nu se mai pune problema„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Şi Nicolae Dică este fanul mijlocaşului argentinian.

Reclamă 4 / 0/3

Da, îmi plăcea de când era la Liga 2. Mi-a plăcut şi la Craiova, a avut acele accidentări anul trecut. Dacă va fi sănătos, va fi un jucător important în campionatul României. (Reporter: Ar putea fi un jucător important la FCSB) Ar putea, dar nu ştiu. E foarte greu să aducem un jucător de la Craiova pentru că ştiţi foarte bine că acolo este un patron, domnul Mititelu, care investeşte foarte mulţi bani, îşi doreşte să facă performanţă şi cred că este greu să aducem jucători de acolo.

Şi-au făcut o echipă foarte bună şi îşi doresc să prindă echipele europene, din ce ştiu eu”, spunea Nicolae Dică.

Juan Bauza, fanul FCSB-ului în UEFA Conference League

Juan Bauza a fost fanul FCSB-ului în Conference League. Echipa roş-albastră a pierdut confruntarea cu West Ham, scor 1-3, în care a evoluat şi Andrea Compagno, bunul său prieten.

Juan Bauza şi Andrea Compagno nu mai fac echipă la FC U Craiova 1948, dar mijlocaşul argentinian încă ţine legătura cu „tancul” de 1.5 milioane al lui Gigi Becali. Ba mai mult, „magicianul” oltenilor este fanul roş-albaştrilor datorită prietenului său.

”Am văzut meciurile din Europa. Mi-a plăcut FCSB pentru Andrea (n.r. Compagno). Îi doresc tot binele. A fost un nivel mai înalt la FCSB pentru că a jucat cu West Ham.

Le doresc mult succes lui Andrea, celorlalți jucători de la FCSB, dar și CFR-ului. Am vorbit cu Andrea. Avem o relație foarte bună. Și pe teren ne înțelegeam foarte bine. Îi doresc numai bine”, a declarat Juan Bauza.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și