Închide meniul

„Dosarul VALIZA revine!” Gigi Becali, pus la zid de ultraşii lui CSA Steaua. Avertisment pentru LPF şi FRF

Reclamă

Publicat: 14 decembrie 2023, 10:10

„Dosarul VALIZA revine! Gigi Becali, pus la zid de ultraşii lui CSA Steaua. Avertisment pentru LPF şi FRF

Gigi Becali, pus la zid de ultraşii lui CSA Steaua

Fanii lui CSA Steaua, în "război" cu Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali a fost pus la zid de ultraşii lui CSA Steaua după ultimele transferuri făcute. Fanii rivalei FCSB-ului acuză că ar putea avea loc un nou „Dosarul valiza” şi au lansat un avertisment pentru LPF şi FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali nu a mai aşteptat startul perioadei de mercato şi a anunţat că i-a transferat pe Luis Phelipe (Poli Iaşi) şi Baba Alhassan (Hermannstadt). Negocierile au fost purtate chiar cu şefii viitoarelor adversare ale roş-albaştrilor din Liga 1.

Gigi Becali, pus la zid de ultraşii lui CSA Steaua

Ultraşii din „Fidelis Steaua” pun la îndoială tactica aleasă de Gigi Becali şi îl arată cu degetul pe latifundiarul din Pipera.

Dosarul VALIZA revine! Infractorii învață din greșelile trecutului. Nu se mai merge cu banii în valiză la echipe, ci lucrurile se fac „legal”.

Înainte de a disputa meciuri directe, sunt cumpărați jucători de la cluburile adverse.
Sigur, unii ar spune că nu e nimic greșit atât timp cât cluburile își dau acordul pentru negocieri.

Reclamă

Noi, în schimb, considerăm că aceste tranzacții tocmai înainte de jocurile directe, ridică multe suspiciuni.

Ne adresăm, de bun simț, următoarele întrebări:

– vor mai „da tot pe teren” proaspeții achiziționați contra, practic, propriei echipe/club?
– vor mai juca în meciurile directe?
– sumele vehiculate în cele două tranzacții sunt sumele reale? Sau cumpărătorul a plusat?
– au fost tranzacționate și punctele din cele două apropiate întâlniri?
– se iau toate măsurile pentru a influența scorurile/procentele din 2024 ale unui partid apropiat?
– ar trebui LPF/FRF să intervină și să reglementeze și să sancționeze astfel de practici pentru a nu afecta fairplay-ul?
– presa sportivă română există pe acest subiect?„, a fost mesajul postat pe Facebook de ultraşii lui CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB se va duela cu Hermannstadt sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Phelipe a fost transferat de Gigi Becali în schimbul sumei de 200.000 de euro. Acesta urmează să se alăture noilor săi colegi de la data de 1 ianuarie a anului 2024. Mult mai mult va plăti patronul FCSB-ului pentru Baba Alhassan. În conturile lui Hermannstadt vor intra 600.000 de euro. Sibienii vor păstra şi 20% dintr-un viitor transfer.

Marius Măldărăşanu, verdict despre transferul lui Baba Alhassan

Măldărăşanu are o misiune dificilă. Trebuie să decidă dacă se va baza pe Baba Alhassan împotriva FCSB-ului.

Nu știu dacă e sută la sută făcut (n.red. transferul lui Baba Alhassan), știu că sunt discuții și cu FCSB și cu Rapid. Va face față, este un jucător care s-ar completa la mijlocul terenului cu Olaru. Baba e un jucător cu personalitate, se pretează ca mijlocaș central, ca inter. Nu sunt subiectiv. El putea pleca de anul trecut, a avut un sezon bun, dar chiar dacă pare matur, e un copil. A avut o cădere, dar e un jucător care ne ajută. Ne vom baza pe el până la final. Chiar dacă e o realitate că suntem în discuții cu FCSB, va juca și împotriva lor.

E un jucător puternic mental, dar e la Hermannstat, are liniște. Au fost momente în care a jucat destul de rău, dar eu îl țineam în echipă. Conducerea l-a susținut. Acolo sunt alte cerințe, altă presiune, depinde de el, dar e destul de bine mental.

Ne trebuie mai mult echilibru. Suntem un club destul de proaspăt înființat, vrem să sărim etapele. Play-off-ul e la nivel de dorință. Dacă o vom realiza, ar fi senzațional, dar ne trebuie mai mult echilibru”, a declarat Marius Măldărăşanu, conform digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și