Închide meniul

Marius Măldărăşanu, verdict despre transferul lui Baba Alhassan: „Asta e realitatea!” Rapid şi FCSB se luptă pentru semnătura lui

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 decembrie 2023, 17:07

Marius Măldărăşanu, verdict despre transferul lui Baba Alhassan: „Asta e realitatea! Rapid şi FCSB se luptă pentru semnătura lui

Marius Măldărăşanu, verdict despre transferul lui Baba Alhassan

Baba Alhassan, în timpul unui meci la Hermannstadt/ Profimedia

Marius Măldărăşanu a oferit un verdict despre transferul lui Baba Alhassan. Mijlocaşul este curtat atât de Rapid, cât şi de FCSB, iar antrenorul sibienilor a confirmat interesul celor două mari rivale din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Baba Alhassan este jucător de bază la Hermannstadt, formaţie de pe locul cinci din Liga 1. Mijlocaşul de 23 de ani a bifat 18 meciuri pentru sibieni, reuşind să marcheze două goluri în acest sezon.

Marius Măldărăşanu, verdict despre transferul lui Baba Alhassan

După victoria cu Universitatea Craiova, Marius Măldărăşanu a fost întrebat despre transferul lui Baba Alahassan. Antrenorul a declarat că nu s-a oficializat nimic în privinţa mijlocaşului, şi se va baza în continuare pe serviciile lui.

De asemenea, Măldărăşanu a confirmat faptul că există discuţii cu oficialii de la FCSB pentru transferul lui Alhassan. Mijlocaşul însă va evolua în următorul meci, în care Hermannstadt se va deplasa pe terenul roş-albaştrilor.

„Nu știu dacă e sută la sută făcut (n.red. transferul lui Baba Alhassan), știu că sunt discuții și cu FCSB și cu Rapid. Va face față, este un jucător care s-ar completa la mijlocul terenului cu Olaru. Baba e un jucător cu personalitate, se pretează ca mijlocaș central, ca inter. Nu sunt subiectiv. El putea pleca de anul trecut, a avut un sezon bun, dar chiar dacă pare matur, e un copil. A avut o cădere, dar e un jucător care ne ajută. Ne vom baza pe el până la final. Chiar dacă e o realitate că suntem în discuții cu FCSB, va juca și împotriva lor.

Reclamă

E un jucător puternic mental, dar e la Hermannstat, are liniște. Au fost momente în care a jucat destul de rău, dar eu îl țineam în echipă. Conducerea l-a susținut. Acolo sunt alte cerințe, altă presiune, depinde de el, dar e destul de bine mental.

Ne trebuie mai mult echilibru. Suntem un club destul de proaspăt înființat, vrem să sărim etapele. Play-off-ul e la nivel de dorință. Dacă o vom realiza, ar fi senzațional, dar ne trebuie mai mult echilibru”, a declarat Marius Măldărăşanu, conform digisport.ro.

FCSB l-a transferat şi pe Luis Phelipe

Gigi Becali a confirmat transferul lui Luis Phelipe la FCSB. Vicecampioana şi-a asigurat serviciile brazilianului de la Poli Iaşi. Pentru acest transfer, FCSB a plătit 200.000 de euro, aşa cum a declarat patronul roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Luis Phelipe nu este singurul jucător pe care FCSB îl va lua în această iarnă. Formaţia roş-albastră va continua achiziţiile.

Becali a confirmat că Luis Phelipe a semnat cu FCSB şi că a plătit 200.000 de euro pentru transferul său de la Poli Iaşi. În vârstă de 22 de ani, brazilianul va juca pe mai multe poziţii, aşa cum a declarat patronul roş-albaştrilor.

„E adevărat, l-am semnat ieri sau azi. Nici nu mai știu, îl voiam mai demult. Îmi place de el. V-am mai zis. 200.000 am dat pe el. O să joace mai multe pozitii, e și nouă fals.

Poate fi și număr 10. V-am zis că iau un 9, un decar și un fundaș central. Luis poate juca și în bandă. E un jucător bun”, a declarat Gigi Becali, potrivit iamsport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și