Închide meniul

Două lovituri pentru titlu la Craiova! Mihai Rotaru aduce doi golgheteri pentru a rupe plasele rivalilor din Liga 1

Publicat: 15 iunie 2024, 8:56

Reclamă
Două lovituri pentru titlu la Craiova! Mihai Rotaru aduce doi golgheteri pentru a rupe plasele rivalilor din Liga 1

Două lovituri pentru titlu la Craiova! Mihai Rotaru aduce doi golgheteri pentru a rupe plasele rivalilor din Liga 1

Mihai Rotaru / Hepta

Două lovituri pentru titlu la Craiova! Echipa lui Costel Gâlcă este aproape de a aduce doi jucători din Costa Rica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova continuă să se întărească pentru noul sezon. Mihai Rotaru îi aduce doi jucători din Costa Rica lui Gâlcă.

Două lovituri pentru titlu la Craiova

Conform fanatik.ro, Universitatea Craiova a bătut palma cu Carlos Mora. Acesta joacă la Alajuelense şi a reuşit în sezonul trecut 13 goluri şi 17 pase decisive. Mora este extremă dreaptă, dar poate juca şi pe partea stângă sau chiar în linia de mijloc. Conform sursei citate, Gâlcă îl mai vrea din Costa Rica şi pe Luis Paradela. Acesta joacă la Saprisa şi a dat 8 goluri și 3 pase decisive.

Mihai Rotaru îşi poate lua gândul de la Alex Cicâldău! Turcii au anunţat cu cine semnează mijlocaşul

Mihai Rotaru visa să dea lovitura pe piaţa transferurilor, dar îşi poate lua gândul de la Alex Cicâldău. Mijlocaşul de 26 de ani şi-a găsit echipă şi sunt şanse infime să se mai întoarcă la Universitatea Craiova. Anunţul a fost făcut în presa din Turcia.

Alex Cicâldău a fost împrumutat sezonul trecut de Galatasaray la Konyaspor, iar internaţionalul român a marcat un gol şi a oferit 2 pase decisive în 32 de meciuri. Gruparea Cim Bom nu are de gând să îl păstreze pe Cicâldău, care ar urma să ajungă la o nou-promovată.

Reclamă
Reclamă 4

Cicâldău ar urma să ajungă, tot sub formă de împrumut, la Bodrum. Echipa care va juca în premieră în prima ligă este în negocieri avansate cu internaţionalul român care este în lotul lui Edi Iordănescu la EURO 2024.

Bodrum FK, promovată în Super League pentru prima dată în istoria sa, acționează rapid în transferuri. Echipa i-a inclus pe lista de transferuri pe Assombalonga, Cicâldău și Halil Dervişoğlu. Semnăturile contractelor pentru cei 3 jucători sunt aproape să aibă loc.

Bodrum FK a făcut primul transfer al sezonului următor. A reușit aducerea lui Yusuf Sertkaya de la Bursaspor. Adevărata bombă a alb-verzilor urmează să se producă în curând… S-a relatat că Alexandru Cicaldău, care a jucat împrumutat la Konyaspor sezonul trecut, este aproape să fie adus.

Reclamă

S-a spus că Bodrum FK a intervenit în privința lui Cicâldău, a cărui sumă de transfer trebuie plătită către Galatasaray, deoarece antrenorul lui Konyaspor nu a fost dornic ca jucătorul să rămână. Mijlocașul a jucat 31 de meciuri sezonul trecut și a marcat un gol.

Bodrum FK a avut și o întâlnire pentru transferul lui Halil Dervişoğlu”, au transmis turcii de la milliyet.com.tr, citaţi de gsp.ro.

Alex Cicâldău are în prezent o cotă de piaţă de 3 milioane de euro. În 2021, Mihai Rotaru îl vindea în Turcia pentru 6.5 milioane de euro. Patronul oltenilor recunoscuse că şi-ar dori să îl readucă în Bănie.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și