Închide meniul

Dragoș Grigore și Alex Ioniță visează cu ochii deschiși după Hermannstadt – Rapid 0-2: „Suntem un club cu pretenții!” Ce a spus Emmers după golul incredibil

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2022, 23:31

Dragoș Grigore și Alex Ioniță visează cu ochii deschiși după Hermannstadt – Rapid 0-2: „Suntem un club cu pretenții! Ce a spus Emmers după golul incredibil

Jucătorii de la Rapid, prima reacție după victoria cu Hermannstadt

Dragoș Grigore, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Jucătorii de la Rapid au oferit prima reacție după victoria cu Hermannstadt, scor 2-0. Emmers e în culmea fericirii după ce a marcat golul etapei. Dragoș Grigore a anunțat că giuleștenii au obiective mărețe în acest sezon. Alex Ioniță e optimist înainte de duelurile cu Farul și FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid s-a chinuit să-i dea gol lui Hermannstadt și a avut nevoie de inspirația lui Emmers ca să deblocheze tabela. Fotbalistul belgian a înscris cu o execuție incredibilă.

Jucătorii de la Rapid, prima reacție după victoria cu Hermannstadt

În minutul 75, Emmers a reluat cu călcâiul o minge primită de la Alex Ioniță. Fotbalistul de 23 de ani a plasat balonul perfect, iar portarul lui Hermannstadt n-a mai putut interveni.

„Aveam nevoie de cele trei puncte. Trebuie să muncim greu și să fim o echipă. Am câștigat trei puncte azi, asta era cel mai important. Rapid e o echipă bună, poate să câștige campionatul, dar trebuie să fim atenți la contraatacuri”, a spus Emmers, conform digisport.ro. 

Dragoș Grigore: „Rapid e un club cu pretenții!”

Veteranul Dragoș Grigore a anunțat că giuleștenii sunt puși pe fapte mari în acest sezon.

Reclamă

„O primă repriză fără ocazii mari, în a doua repriză ne-am creat ocazii clare și am luat cele trei puncte. Presiune e tot timpul la Rapid, nu cred că ar trebui să ne ia din elan. Rapid e un club cu pretenții, tinde sus. În momentele grele nu trebuie să dăm vina pe presiune, e important să depășim acele momente și să mergem mai departe. Vom face tot posibilul să intrăm în play-off. Suntem peste tot acasă, le mulțumim suporterilor, suntem mândri să-i avem în spate la fiecare meci.

Cu atât mai mult ne bucurăm și pentru ei. Dar n-a fost ușor, Hermannstadt e o echipă bună, o revelație, felicitări lor. A fost și un teren greu, moale, dar totul e bine când se termină cu bine. Moralul nostru crește când obținem victorii. Era foarte important în seara asta, veneam după două meciuri în care n-am câștigat. Ne vom pregăti și vom tot ce avem mai bun la fiecare meci”, a spus și Dragoș Grigore.

Alex Ioniță: „Atitudinea a făcut diferența!”

Rapid venea după două etape fără victorie înainte de meciul cu Hermannstadt. Ioniță crede că giuleștenii și-au refăcut moralul pentru duelurile tari care-i așteaptă.

Reclamă 4 / 0/3

„Am început să am marcaj om la om. Sincer, e una dintre puținele dăți când ies de pe teren să mă doară ceva. Mă bucur că am făcut faza de la primul gol, execuția lui Emmers e una foarte frumoasă. Avem mai întâi meciul de Cupă, e normal să avem și evoluții mai puțin bune, dar încercăm să ne facem treaba cât mai bine. Sperăm să câștigăm Cupa României. Urmează etape foarte grele, dar tot campionatul au fost meciuri grele, ne bucurăm că ne menținem pe primele locuri. Atunci când jucăm ca o echipă, e greu să ne învingă cineva. Cu Chindia nu am intrat concentrați, în seara asta am făcut o treabă bună toți, asta a făcut diferența”, a încheiat Alex Ioniță.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și