Închide meniul
NEWS ALERT

Dragoş Nedelcu a plecat de la FCSB şi a semnat cu Farul Constanţa. Detaliile contractului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2022, 19:59

Dragoş Nedelcu a plecat de la FCSB şi a semnat cu Farul Constanţa. Detaliile contractului

Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB

Dragoș Nedelcu, într-un antrenament pentru FCSB / as.ro

Dragoş Nedelcu a plecat de la FCSB şi a semnat cu Farul pentru următorii 3 ani. În sezonul trecut, Nedelcu a a evoluat la echipa lui Gică Hagi sub formă de împrumut şi se părea că va fi păstrat la FCSB, mai ales că Toni Petrea are nevoie de fundaşi centrali, post pe care putea juca şi Nedelcu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Nedelcu a ales să plece definitiv de la echipa lui Becali şi să revină la Hagi, cel care l-a lansat în fotbalul mare.

Dragoş Nedelcu a plecat de la FCSB şi a semnat cu Farul Constanţa

Farul Constanța și FCSB au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Dragoș Nedelcu la formația noastră. După ce în sezonul trecut a evoluat în tricoul alb-albastru sub formă de împrumut, constănțeanul Dragoș Nedelcu a semnat acum un contract valabil pentru următorii 3 ani cu Farul Constanța„, a anunţat Farul Constanţa.

Nedelcu a ajuns la FCSB în 2017, când Gigi Becali plătea peste două milioane de euro ca să-l transfere de la Viitorul. El nu s-a impus însă la FCSB și a intrat rapid în dizgrația patronului.

Dragoş Nedelcu, „săgeată” pentru Gigi Becali

Nedelcu a transmis clar că poziția sa preferată e cea de mijlocaș central, nu cea de fundaș central. Când era la FCSB, Gigi Becali îl folosea doar în apărare.

Reclamă

Eu merg în vacanță acum. O să iau legătura cu domnul Mihai Stoica, nu am vrut să-l deranjez până acum. Acel meci cu Voluntari a dat calculele peste cap. Aștept să se joace ultima etapă și apoi hotărăsc eu cu el. Mă așteptam să ne bucurăm împreună de campionat. Din păcate, asta a fost situația. Experiența din Germania a arătat că poziția mea e cea de mijlocaș, nu cea de fundaș central”, a spus Nedelcu, după meciul Universitatea Craiova – Farul 4-1.

Nedelcu nu e favoritul lui Gigi Becali

Becali și-a dat seama repede că nu poate să-și scoată banii investiți în Nedelcu și i-a acordat din ce în ce mai puține minute. Mijlocașul defensiv a fost mai mereu ținta criticilor patronului.

„Dacă nu făcea nenea Nedelcu greșeala aia, care nenea Nedelcu el crede că suntem la teatru… bă, aici e fotbal. Dacă nu făcea, putea să fie meci egal. Eu, când mă întrebați, îmi spun părerea de moment. E posibil să mă înșel”, declara Gigi Becali după un meci FCSB – Universitatea Craiova 0-1, în finalul sezonului 2020-2021.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica, mesaj tranşant pentru Dragoş Nedelcu

Mihai Stoica e de părere că Dragoş Nedelcu nu ar trebui să îşi dorească să joace împotriva celor de la FCSB, echipă de care aparţine.

„Nu neapărat că îţi este frică de exemplu, dar problema e alta. De ce să pui un jucător într-o situaţie atât de delicată? Să presupunem că în antepenultima etapă joacă împotriva noastră, mai are încă două meciuri la Farul, după care devine jucătorul nostru şi noi suntem la luptă să luăm titlu sau să terminăm pe doi.

Vrei să joci în preliminariile Champions League sau vrei în Conference League? Este o întrebare cât se poate… Eu, dacă aş fi fotbalist, în niciun caz nu aş juca impotriva echipei la care peste două săptămâni mă duc, nu aş juca”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Recomandări
  • Dragoş Nedelcu a plecat de la FCSB
  • Nedelcu a semnat cu Farul pentru următorii 3 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și