Închide meniul

Dragoş Nedelcu, declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană: „Dacă la FCSB nu iei titlul, eşti zero!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 23:25

Dragoş Nedelcu, declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană: „Dacă la FCSB nu iei titlul, eşti zero!

Dragoş Nedelcu, declaraţii tari după ce Farul a câştigat titlul

Andrei Cordea, în duel cu Dragoş Nedelcu, în FCSB - Farul/ Profimedia

Dragoş Nedelcu a oferit declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană. Echipa lui Gică Hagi a revenit de la 0-2 în faţa celor de la FCSB şi a câştigat titlul cu o etapă înaintea finalului de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Nedelcu a fost extrem de fericit după ce a devenit campion cu Farul şi a făcut o paralelă cu perioada pe care o petrecut-o la FCSB. Nedelcu spune că presiunea este una enormă la echipa lui Gigi Becali.

Dragoş Nedelcu, declaraţii tari după ce Farul a devenit campioană

Pot să zic că sentimentul e nou. Am câştigat şi cu Viitorul, dar în ultima perioadă a play-off-ului am fost accidentat. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum sunt sănătos. Ei au avut foarte multă şansă la 2-0. Noi aşa am câştigat campionatul ăsta, cu remontada. Am revenit de foarte multe ori.

A fost una dintre cele mai liniştite pauze de când sunt eu la echipa asta. Ne-a spus să continuăm sfârşitul de repriză pe care l-am avut. După cele două goluri luate, am jucat mai bine. Ne-a spus doar să continuăm, că o să fie bine. Simţea că o să vină.

Farul nu avea această mentalitate de a câştiga, nu avea această istorie puternică cum o aveau ei. Acolo dacă nu câştigi, eşti zero. Noi i-am simţit slab fizic pe ei pe teren. Acum cred că ei au toate avantajele posibile. Au jucători foarte buni, au echipă foarte bună, dar de ce câştigă nu ştiu. Am fost acolo şi ei tot timpul ratează titlul la mustaţă. Eu nu vreau să intru în detalii, vreau să le mulţumesc pentru că perioada de la Steaua m-a maturizat„, a spus Dragoş Nedelcu la digisport.ro.

Reclamă

Denis Alibec, după ce a Farul a devenit campioana României

Denis Alibec a vorbit imediat după ce Farul a devenit campioana României. Golgheterul dobrogenilor a lipsit din cauza eliminării de la Craiova, dar a avut un cuvânt greu în vestiar, la pauza meciului.

”Rău de tot, rău de tot. Nu mai puteam. La 2-0 era greu, dar am mers în vestiar şi le-am zis că îi întoarcem. Suntem prea buni, prea talentaţi. Cred că e cel mai frumos lucru. Şi acasă, şi pentru domnul Hagi, în primul rând. E un titlu pentru el. Dacă aveam 10 de Hagi în România, eram departe. O să rămân. Nu ştiu, să vedem dacă mă vinde. Mai are nevoie de mine acum?”, a spus Alibec, citat de digisport.ro.

Farul e noua campioană a României, după victoria cu 3-2 în faţa celor de la FCSB

Farul e noua campioană a României, după victoria cu 3-2 în faţa celor de la FCSB. Echipa lui Gică Hagi a fost condusă cu 2-0, dar a avut o revenire fabuloasă şi a câştigat derby-ul.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a început tare la Ovidiu şi a condus cu 2-0 după golurile marcate de Şut, cu un şut superb de la distanţă, în minutul 9, şi de Compagno, din faţa porţii, în minutul 17. Gazdele au început să preseze, iar bucureştenii au avut o bară, prin Compagno, în minutul 40, însă insistenţa Farului a dat roade în minutul 42, când Mateus Santos a înscris cu o lovitură de cap, la o greşeală a portarului Târnovanu.

În partea secundă Tudor Băluţă a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 58, dintr- centrare a lui Casap. În continuare s-a jucat pe contre, iar gazdele au marcat golul victoriei în minutul 85, prin Louis Munteanu, aducând titlul în vitrina Farului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și