Închide meniul
EXCLUSIV

Dragoş Nedelcu, dezvăluire care spune totul despre „Regele” Gică Hagi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 iunie 2023, 9:59

Dragoş Nedelcu, dezvăluire care spune totul despre „Regele Gică Hagi

Dinamo - Farul LIVE TEXT

Jucători Farul / Hepta

Dragoş Nedelcu a făcut o dezvăluire care spune totul despre Gică Hagi. „Regele” a luat titlul cu Farul bazându-se pe o serie de jucători care treceau printr-o perioadă mai dificilă a carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, „metodele” liderului Generaţiei de Aur au funcţionat din nou, un lucru dezvăluit de Dragoş Nedelcu. Revenirea sun „bacheta” lui Hagi l-a ajutat pe fostul mijlocaş de la FCSB să-şi recapete forma de joc.

Putem spune că în aceeaşi situaţie s-au aflat în acest sezon şi alte nume importante ale dobrogenilor, precum Denis Alibec sau Tudor Băluţă.

Dragoş Nedelcu, dezvăluire care spune totul despre „Regele” Gică Hagi

„Atunci când am avut perioade mai puţin bune, „Mister” a venit şi a discutat cu mine şi a ştiut să mă ducă pe drumul cel bun! Am linişte din toate punctele de vedere, atât cu familia, cât şi în viaţa personală şi lucrul ăsta s-a văzut şi pe terenă. M-am simţit foarte bine anul ăsta la Constanţa! Drept dovadă s-a încheiat acest sezon cu un trofeu!

Să ajungi să faci poză alături de idolul tău, cu trofeul în mână nu poate să însemne decât foarte multă mândrie şi satisfacţie. Obiectivul meu, pentru că nu am vorbit cu absolut nimeni din club legat de chestiile astea, va fi să accesăm o grupă europeană”, a spus Nedelcu, pentru Antena Sport.

Reclamă

Gică Hagi şi-a făcut planul pentru sezonul viitor

Gică Hagi menţine linia pe care a avut-o în sezonul trecut. Acesta şi-a făcut planul pentru sezonul viitor şi a dezvăluit ce strategie de transferuri va avea la Farul. „Regele” susţine că tot jucătorii români vor reprezenta nucleul echipei.

Farul a devenit campioană în sezonul trecut de Liga 1, însă se poate despărţi de mai mulţi jucători în această vară. Gică Hagi şi Gică Popescu au confirmat că sunt gata să vândă mai mulţi tineri fotbalişti, dacă ofertele primite pe numele lor vor fi de neratat.

„Eric a venit pentru brazilieni. Vrem să luăm brazilieni. Avem brazilieni şi el trebuia să traducă. Rivaldinho a venit, e brazilian. Uşor, uşor, vedem… Unul poate să fie francez, altul brazilian. Ne uităm şi la străini. Dacă am zis că trebuie să devenim globali…

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să devenim mai buni. Nu putem să găsim totul la noi. Mai ales când suferim. Că noi suntem în suferinţă acum. Trebuie să găsim ceva de afară, care să ne ajute să urcăm. O să vedeţi mai multe transferuri din afară. Românii o să fie baza, dar ne mărim numărul de străini.

Am zis ce gândesc. Vezi? M-ai făcut să zic. Sunt mulţi străini. Suntem atenţi la toate detaliile. Urmărim mai mulţi”, a declarat Gică Hagi, pentru orangesport.ro.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și