Închide meniul

Gică Hagi şi-a făcut planul pentru sezonul viitor! Ce strategie de transferuri va avea la Farul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2023, 19:32

Gică Hagi şi-a făcut planul pentru sezonul viitor! Ce strategie de transferuri va avea la Farul

Gică Hagi a anunţat plecări de la Farul

Gică Hagi, într-o conferință de presă / Antena Sport

Gică Hagi şi-a făcut planul pentru sezonul viitor şi a dezvăluit ce strategie de transferuri va avea la Farul. „Regele” susţine că tot jucătorii români vor reprezenta nucleul echipei, însă se vor transfera mai mulţi fotbalişti străini. Pentru acest fapt, îl va consulta pe brazilianul Eric, care a fost adus în staff-ul tehnic al constănţenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a devenit campioană în sezonul trecut de Liga 1, însă se poate despărţi de mai mulţi jucători în această vară. Gică Hagi şi Gică Popescu au confirmat că sunt gata să vândă mai mulţi tineri fotbalişti, dacă ofertele primite pe numele lor vor fi de neratat.

Gică Hagi şi-a făcut planul pentru sezonul viitor şi a anunţat ce transferuri va face la Farul

În contextul în care unii jucători vor pleca de la Farul, Gică Hagi a declarat că se vor face transferuri în această vară. „Regele” susţine că are de gând să aducă mai mulţi brazilieni la echipă, motiv pentru care Eric se află în staff-ul său.

De asemenea, Gică Hagi a declarat că Farul va transfera mai mulţi jucători străini în această vară, dar cu toate acestea, jucătorii români vor reprezenta baza echipei.

Eric a venit pentru brazilieni. Vrem să luăm brazilieni. Avem brazilieni şi el trebuia să traducă. Rivaldinho a venit, e brazilian. Uşor, uşor, vedem… Unul poate să fie francez, altul brazilian. Ne uităm şi la străini. Dacă am zis că trebuie să devenim globali…

Reclamă

Trebuie să devenim mai buni. Nu putem să găsim totul la noi. Mai ales când suferim. Că noi suntem în suferinţă acum. Trebuie să găsim ceva de afară, care să ne ajute să urcăm. O să vedeţi mai multe transferuri din afară. Românii o să fie baza, dar ne mărim numărul de străini.

Am zis ce gândesc. Vezi? M-ai făcut să zic. Sunt mulţi străini. Suntem atenţi la toate detaliile. Urmărim mai mulţi”, a declarat Gică Hagi, pentru orangesport.ro.

Gică Hagi, dorit pe banca celor de la Ajax! Prima reacţie a „Regelui”

Gică Hagi este dorit pe banca celor de la Ajax. Anunţul a fost făcut de presa din Olanda, care notează faptul că „Regele” este inclus pe o listă selectă a „lăncierilor”, alături de Julian Nagelsmann şi Graham Potter.

Reclamă 4 / 0/3

Ajax a fost pregătită pe finalul acestui sezon de antrenorul interimar John Heitinga. Olandezii sunt în căutarea unui tehnician pentru următoarea stagiune, iar pe lista lor se află şi Gică Hagi, anunţă presa din Olanda.

Pe lângă Gică Hagi, oficialii de la Ajax i-au inclus pe listă şi pe Graham Potter şi Julian Nagelsmann, antrenori rămaşi fără echipă după despărţirea de Chelsea, respectiv Bayern Munchen.

Gică Hagi şi-a manifestat interesul de a încerca o nouă provocare, după ce a câştigat titlul în Liga 1. A avut şi o scurtă reacţie în momentul în care a fost întrebat despre posibilitatea de a ajunge pe banca „lăncierilor”.

„Știți că îmi place Ajax, dar eu îmi văd de munca mea. Ce o fi o fi„, a declarat Gică Hagi, potrivit gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și