Închide meniul

„Driblau în patru labe” Robert Niță, atac devastator la jucătorii Rapidului după umilinţa cu CFR! L-a luat la ţintă şi pe Bergodi

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2024, 9:34

Reclamă
„Driblau în patru labe Robert Niță, atac devastator la jucătorii Rapidului după umilinţa cu CFR! L-a luat la ţintă şi pe Bergodi

Robert Niță, atac devastator la jucătorii Rapidului după umilinţa cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi şi jucătorii de la Rapid, în timpul meciului cu CFR Cluj/ Colaj Profimedia

Robert Niță a lansat un atac devastator la jucătorii Rapidului, după umilinţa cu CFR Cluj, din etapa a treia de play-off. Fostul jucător nu a avut milă de giuleşteni şi l-a criticat şi pe Cristiano Bergodi, pentru schimbările efectuate în duelul cu clujenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost învinsă categoric de CFR Cluj, scor 1-4, în etapa a treia de play-off. Giuleştenii au rămas fără victorie în play-off.

Robert Niță, atac devastator la jucătorii Rapidului după umilinţa cu CFR Cluj

Robert Niţă a tras concluziile, după umilinţa suferită de Rapid. Acesta a transmis că jucătorii de la CFR Cluj au meritat pe deplin victoria, deoarece au prestat un joc excelent. Niţă a subliniat creşterea clujenilor faţă de meciul anterior, în care au fost învinşi fără drept de apel de Corvinul Hunedoara, în Cupa României.

De asemenea, Robert Niţă l-a luat la ţintă şi pe Cristiano Bergodi, pentru schimbarea lui Robert Bădescu. Acesta nu înţelege de ce tehnicianul italian mizează întotdeauna pe doi închizători, indiferent de cursul jocului.

Rapid este o echipă labilă psihic. Am văzut asta și la meciul de la Craiova. Am văzut o echipă foarte bună a CFR-ului în această seară. Victorie fără dubii a lor, nu se pune problema. A fost un moment important în minutul șapte. Se face 2-0 după o greșeală a lui Aioani, dar nu există nicio scuză pentru rezultat, pentru atitudine.

Reclamă

De la o prestație jalnică împotriva unei divizionare B, la galopul acesta de sănătate împotriva Rapidului. O echip slabă care nu are nimic în comun cu o echipă care se bate cu locurile 1-3.

Otele a făcut tot ce vrea. Îmi cer scuze dacă jignesc pe cineva dar…jucătorii CFR-ului driblau în patru labe. Este o fază pe partea dreaptă de atac a lor, când un fotbalist al CFR-ului cade, se redresează în patru labe și trece de un rapidist.

Nu înțeleg schimbarea tânărului Bădescu. Nu înțeleg această obsesie a lui Bergodi de a juca mereu cu doi închizători, când trebuie să-ți asumi niște riscuri. Asta mai ales după experiența meciului de la Craiova”, a declarat Robert Niţă, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ironie necruţătoare după ce Rapid a fost umilită de CFR Cluj

Ironie necruţătoare după ce Rapid a fost umilită de CFR Cluj. Cristi Pulhac i-a taxat pe giuleşteni după ce au pierdut cu 1-4 derby-ul din Giuleşti cu CFR Cluj.

Pulhac s-a folosit de imaginile cu Dan Şucu în timp ce mânca parizer alături de fanii Rapidului şi a lansat o ironie supremă.

„Parizer mănânci, parizer joci! Mai mult decât atât, eu chiar nu mă aşteptam la un scor de genul ăsta. Să nu uităm că CFR a venit după un rezultat dramatic, deci chiar nu mă aşteptam să-şi revină atât de repede. CFR a făcut un meci senzaţional în prima repriză. Nu am văzut aşa entuziasm, incredibil! În a doua repriză au venit ocaziile celor de la Rapid, dar asta doar pentru că s-a retras CFR Cluj, dar în rest nimic„, a spus Pulhac la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și