Închide meniul

„Parizer mănânci, parizer joci!” Ironie necruţătoare după ce Rapid a fost umilită de CFR Cluj

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2024, 0:04

Reclamă
„Parizer mănânci, parizer joci! Ironie necruţătoare după ce Rapid a fost umilită de CFR Cluj

Dan Şucu, savuros după momentul în care a mâncat alături de fanii Rapidului

Dan Şucu/ Colaj Hepta, GSP.ro

Ironie necruţătoare după ce Rapid a fost umilită de CFR Cluj. Cristi Pulhac i-a taxat pe giuleşteni după ce au pierdut cu 1-4 derby-ul din Giuleşti cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pulhac s-a folosit de imaginile cu Dan Şucu în timp ce mânca parizer alături de fanii Rapidului şi a lansat o ironie supremă.

Ironie necruţătoare după ce Rapid a fost umilită de CFR Cluj

Parizer mănânci, parizer joci! Mai mult decât atât, eu chiar nu mă aşteptam la un scor de genul ăsta. Să nu uităm că CFR a venit după un rezultat dramatic, deci chiar nu mă aşteptam să-şi revină atât de repede. CFR a făcut un meci senzaţional în prima repriză. Nu am văzut aşa entuziasm, incredibil! În a doua repriză au venit ocaziile celor de la Rapid, dar asta doar pentru că s-a retras CFR Cluj, dar în rest nimic„, a spus Pulhac la orangesport.ro.

Dan Şucu, savuros după momentul în care a mâncat parizer alături de fanii Rapidului

Dan Şucu a oferit un răspuns ferm atunci când a fost întrebat de ce a mâncat parizer alături de fanii Rapidului. Acesta a transmis că îi place foarte mult parizerul, dezvăluind că îl consumă încă din perioada comunismului.

De asemenea, Dan Şucu a transmis un mesaj dur şi pentru contestatari, mărturisind că el nu a simţit că se „coboară” atunci când a ales să mănânce alături de fanii echipei pe care o patronează.

Reclamă

„De ce am mâncat parizer pe capotă? Simplu, pentru că îmi place. Cred că 75% dintre români iubesc parizerul. Eu mâncam parizer încă de pe vremea lui Ceaușescu. Atunci 100 de grame costa 1,8 lei.

Este delicios și o să mănânc parizer toată viața. Așa cum cred că majoritatea românilor savurează aceste fel de mâncare atât de simplu, atât de popular și atât de gustos.

Nu consider că m-am coborât cu nimic că am mâncat parizer alături de fani. Din contră, asta înseamnă normalitate. Până la urmă toți suntem oameni, indiferent de unde provenim, indiferent de câți bani am reușit să facem în viață sau ce statut avem.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a făcut plăcere să mănânc parizer și o să fac asta de multe ori de-acum încolo. Parizerul e unul dintre bucatele mele favorite. Este pur și simplu delicios.

Faptul că am mâncat parizer înseamnă că suntem niște români simpli care ne-am adunat în jurul unei capote sau mese pentru a împărtăși aceeași bucurie, fotbalul, și aceeași iubire, iubirea pentru Rapid”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și