Închide meniul
Foto

Duel al galeriilor la FCSB – Rapid! Fanii rapidişti i-au ironizat pe rivali: „Campionii, campionii!”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 27 mai 2023, 21:23

Duel al galeriilor la FCSB – Rapid! Fanii rapidişti i-au ironizat pe rivali: „Campionii, campionii!”

Duel al galeriilor la FCSB - Rapid!

Fanii Rapidului i-au ironizat pe rivali / AntenaSport

Duel al galeriilor la FCSB – Rapid. Fanii rapidişti i-au ironizat pe rivalii lor pentru pierderea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Rapidului au strigat, batjocoritor, „Campionii, campionii!”.

Duel al galeriilor la FCSB – Rapid! Fanii rapidişti i-au ironizat pe rivali

Suporterii Rapidului s-au pregătit şi cu pancarte ironice la adresa rivalilor.

Sunteţi tari, sunteţi beton / Campionii de carton” şi „V-am adus, cărat în braţe, titlul vostru 27” au fost mesajele afişate de fanii Rapidului.

Derby-ul FCSB – Rapid nu a adus atât de mulţi oameni în tribune. În imagini se poate vedea cum doar o parte din tribune este ocupată de fanii celor două echipe.

Reclamă

FCSB – Rapid 0-3. Trei goluri în 26 de minute pentru giuleşteni!

Pe teren rapidiştii conduc jocul autoritar. Rapid a marcat trei goluri în doar 26 minute.

Kevin Luckassen a deschis scorul în minutul 7. În minutul 17, Pănoiu a majorat avantajul giuleştenilor. Şutul său a fost deviat de către un coechipier, Iacob, înainte de a ajunge în poarta lui Târnovanu. Creditat cu golul a fost, în cele din urmă, Pănoiu.

Iacob avea să marcheze şi el, în minutul 26, ducând scorul la FCSB – Rapid la un neverosimil 0-3!

Reclamă 4 / 0/3

Anunţul făcut de Adrian Mutu despre Răzvan Oaidă, chiar înainte de FCSB – Rapid

Anunţul făcut de Adrian Mutu despre Răzvan Oaidă spune multe despre interesul celor de la Rapid, pentru jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB.

Mijlocaşul de 25 de ani s-ar fi înţeles cu Rapid pentru un contract pe trei ani, dar Adi Mutu nu a putut vorbi despre mutarea propriu-zisă, explicând faptul că este un profil de jucător pe placul giuleştenilor.

Îl cunosc foarte bine, l-am avut la naţionala U21, a jucat mai puţin, dar e un băiat foarte bun. Are un caracter frumos, e un profil care ne place, vom vedea dacă se va face transferul”, a spus Adi Mutu, citat de digisport.ro.

Gigi Becali l-a adus pe Oaidă în 2019 la FCSB şi a plătit 700.000 de euro celor din Botoşani. Oaidă, care este cotat la 700.000 de euro, nu a reuşit să se impună la FCSB şi a intrat şi în dizgraţia lui Gigi Becali.

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea

Rapid vrea să-l transfere şi pe Iulian Cristea! Fundaşul se pare că este pe placul lui Daniel Niculae, acesta dorind să-l aducă în Giuleşti. Cristea urmează să plece de la FCSB, după ce roş-albaştrii au ratat titlul în faţa celor de la Farul.

Daniel Niculae se pare că a purtat negocieri cu Iulian Cristea, anunţă fanatik.ro. Fundaşul i-ar fi promis preşedintelui de la Rapid că va veni în Giuleşti, în cazul în care nu va primi o ofertă mai bună din străinătate.

Rapidiştii sunt deja cu gândul la sezonul viitor, după ce în această stagiune au ratat clasarea pe un loc care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene.

Reclamă

Transferul lui Iulian Cristea la Rapid ar reprezenta o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor dată de clubul de sub Grant, transferându-l astfel pe fundaşul care a evoluat timp de patru sezoane la marea rivală, FCSB.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și