Închide meniul

Anunţul făcut de Adrian Mutu despre Răzvan Oaidă, chiar înainte de FCSB – Rapid

Dan Roșu Publicat: 27 mai 2023, 20:29

Reclamă
Anunţul făcut de Adrian Mutu despre Răzvan Oaidă, chiar înainte de FCSB – Rapid

Florin Prunea, atac devastator la adresa lui Adrian Mutu

Adrian Mutu, în timpul unui meci / Hepta

Anunţul făcut de Adrian Mutu despre Răzvan Oaidă spune multe despre interesul celor de la Rapid, pentru jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul de 25 de ani s-ar fi înţeles cu Rapid pentru un contract pe trei ani, dar Adi Mutu nu a putut vorbi despre mutarea propriu-zisă, explicând faptul că este un profil de jucător pe placul giuleştenilor.

Anunţul făcut de Adrian Mutu despre Răzvan Oaidă

„Îl cunosc foarte bine, l-am avut la naţionala U21, a jucat mai puţin, dar e un băiat foarte bun. Are un caracter frumis, e un profil care ne place, vom vedea dacă se va face transferul”, a spus Adi Mutu, citat de digisport.ro.

Gigi Becali l-a adus pe Oaidă în 2019 la FCSB şi a plătit 700.000 de euro celor din Botoşani. Oaidă, care este cotat la 700.000 de euro, nu a reuşit să se impună la FCSB şi a intrat şi în dizgraţia lui Gigi Becali.

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea

Rapid vrea să-l transfere pe Iulian Cristea! Fundaşul se pare că este pe placul lui Daniel Niculae, acesta dorind să-l aducă în Giuleşti. Cristea urmează să plece de la FCSB, după ce roş-albaştrii au ratat titlul în faţa celor de la Farul.

Reclamă
Reclamă 4

Daniel Niculae se pare că a purtat negocieri cu Iulian Cristea, anunţă fanatik.ro. Fundaşul i-ar fi promis preşedintelui de la Rapid că va veni în Giuleşti, în cazul în care nu va primi o ofertă mai bună din străinătate.

Rapidiştii sunt deja cu gândul la sezonul viitor, după ce în această stagiune au ratat clasarea pe un loc care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene.

Transferul lui Iulian Cristea la Rapid ar reprezenta o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor dată de clubul de sub Grant, transferându-l astfel pe fundaşul care a evoluat timp de patru sezoane la marea rivală, FCSB.

Reclamă

Rapid a efectuat deja primul transfer pentru sezonul viitor. Giuleştenii l-au cumpărat de la Csikszereda pe Omar El Sawy, un puşti de 19 ani care a bifat prezenţe şi la naţionala U19 a României. 450.000 de euro au plătit giuleştenii în schimbul jucătorului cu tată din Egipt.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:17

Când îi va da Gică Hagi răspunsul final lui Răzvan Burleanu! Anunțul „Regelui” despre preluarea naționalei

14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și