Închide meniul

Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 aprilie 2024, 18:14

Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică

Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu

Gigi Becali / Hepta

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a făcut topul celor mai buni antrenor români, iar Gigi Becali se clasaează peste selecționerul Edi Iordănescu! „Mitică” a alcătuit o listă care va surprinde pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șe cunoaște deja faptul că Gigi Becali este adevăratul antrenor de la FCSB, având în vedere că acesta se implică des în viața echipei și că face schimbările din timpul meciurilor. Totuși, în acest sezon, strategia acestuia a dat roade, iar roș-albaștrii se află la un pas de câștigarea titlului.

Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu

Astfel, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal i-a dat titlul de „antrenorul anului” lui Gigi Becali! Acesta și-a motivat argumentul și a transmis faptul că patronul merită acest premiu, având în vedere că va câștiga, cel mai probabil, campionatul.

De asemenea, în lista celor mai buni antrenor, Dumitru Dragomir i-a mai numit și pe Dan Petrescu, Dorinel Munteanu, Mircea Rednic, Eugen Neagoe, dar și pe selecționerul Edi Iordănescu.

Chiar dacă acesta a calificat naționala României la EURO 2024, „Mitică” l-a pus, în această listă, doar pe poziția a 3-a.

Reclamă

„Dan Petrescu este antrenor! Nu vorbesc de Lucescu, Pițurcă și Iordănescu care sunt prea mari. Dorinel Munteanu este în primii cinci antrenori ai țării, Grozavu de la Iași era antrenor trăsnet. Oțelul este una dintre cele mai slabe, dar uitați ce a făcut Dorinel Munteanu din ea.

Antrenorul anului i-aș da lui Gigi Becali, este campion. Pe Dorinel Munteanu l-aș pune pe 2. Și Edi Iordănescu este pe trei, dar Gigi Becali este primul. L-aș pune și pe Rednic pentru că este un antrenor excelent.

Este antrenor bun și Neagoe de la Pitești, dar nu are echipă. Nu are echipă nici de Divizia B, de ce s-a dus că găsea imediat echipă din prima ligă”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali!

Adrian Ilie i-a oferit un sfat imens lui Gigi Becali! Fostul internațional a vorbit despre situația de la FCSB și despre ce urmează pentru gruparea roș-albastră, după transferul lui Florinel Coman.

„Cobra” este de părere că Gigi Becali își poate construi o echipă de grupele Europa League, după plecarea vedetei sale. Acesta a spus că patronul ar trebui să aibă o campanie mare de achiziții în perioade de mercato din vară, pentru a spera la cupele europene.

Eu cred că FCSB are nevoie de achiziții după ce pleacă Florinel Coman, chiar și dacă ar rămâne la FCSB. S-a văzut și la meciul cu Irlanda că Florinel Coman a avut probleme cu fundași mai buni

Totuși, sunt câțiva jucători în campionatul României pe care dacă-i pui la FCSB, poți să faci o echipă de Europa League. Poți să-l cumperi pe Otele și să-l joci vârf, poți să mai găsești și un fundaș central care să joace lângă Chiricheș, un mijlocaș central și 2-3 jucători ca rezerve”, a spus Adrian Ilie, potrivit sursei menționate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și