Închide meniul

„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman

Alex Ioniță Publicat: 17 aprilie 2024, 16:35

Reclamă
„Echipă de Europa! Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman

Adrian Ilie i-a oferit un sfat imens lui Gigi Becali, legat de transferurile pe care trebuie să le facă la FCSB.

Adrian Ilie, în timpul unui meci / Hepta

Adrian Ilie i-a oferit un sfat imens lui Gigi Becali! Fostul internațional a vorbit despre situația de la FCSB și despre ce urmează pentru gruparea roș-albastră, după transferul lui Florinel Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mbappe de România” a dezvăluit deja că va pleca de la FCSB în vară, după ce va câștiga titlul de campion. Al Duhail s-ar fi înțeles deja cu Florinel, iar formația qatareză îi va achita clauza de reziliere de 5 milioane de euro.

Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali!

„Cobra” este de părere că Gigi Becali își poate construi o echipă de grupele Europa League, după plecarea vedetei sale. Acesta a spus că patronul ar trebui să aibă o campanie mare de achiziții în perioade de mercato din vară, pentru a spera la cupele europene.

Adrian Ilie a menționat faptul că sunt anumiți jucători în Liga 1 care o pot ajuta pe echipa lui Becali. Acesta l-a numit pe Otele, care ar putea juca ca atacan central.

De asemenea, fostul atacant i-a recomandat lui Gigi Becali să cumpere și un fundaș central, dar și un mijlocaș central și alți jucători pentru banca de rezerve.

Reclamă

„Eu cred că FCSB are nevoie de achiziții după ce pleacă Florinel Coman, chiar și dacă ar rămâne la FCSB. S-a văzut și la meciul cu Irlanda că Florinel Coman a avut probleme cu fundași mai buni

Totuși, sunt câțiva jucători în campionatul României pe care dacă-i pui la FCSB, poți să faci o echipă de Europa League. Poți să-l cumperi pe Otele și să-l joci vârf, poți să mai găsești și un fundaș central care să joace lângă Chiricheș, un mijlocaș central și 2-3 jucători ca rezerve”, a spus Adrian Ilie, potrivit fanatik.ro.

Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman

Antrenorul celor de la Metz a declarat că ştirea legată de transferul jucătorului de la FCSB în Qatar este „deranjantă” şi că Florinel Coman merită mai mult.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, el a vorbit şi despre fotbalul din zona arabă şi a anunţat că fotbalistul va avea de pierdut pe plan profesional:

„Am citit această știre puțin deranjantă. Eu așa cred, că acest băiat merită mai mult, un fotbal mai bun. Eu nu vreau să condamn, pentru că am lucrat și eu acolo, dar atunci când pui piciorul acolo, pierzi 20% din ceea ce știi, la antrenament încă 10%, la meci încă 20%…

E foarte greu și noi nu suntem suficienți de căliți. Acest băiat ar merita un club european. De ce nu ajunge acolo? Nu știu”, a declarat Ladislau Boloni, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și