Închide meniul

Dumitru Dragomir a analizat șansele Universității Craiova la campionat: „N-au echipă de titlu!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 16:45

Dumitru Dragomir a analizat șansele Universității Craiova la campionat: N-au echipă de titlu!”

Dumitru Dragomir, reacție devastatoare după ce fanii Rapidului au înjurat-o pe Cristina Neagu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a analizat șansele Universității Craiova la campionat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Dumitru Dragomir a analizat șansele Universității Craiova la campionat

Fostul șef LPF nu o vede pe Universitatea Craiova să câștige titlul de campioană, în acest sezon, deoarece nu dispune de un lot potrivit pentru o asemenea performanță.

„Au conducere și antrenor de titlu, dar n-au echipă de titlu. Le-a creat condiții nemaipomenite, au bază, au tot ce vor, au bani, au antrenor foarte bun, dar n-au lot de campionat.

E greu să aduci jucătorii de valoare pe bani puțini. Jucătorii de valoare medie nu vin fără 30.000-40.000 pe lună, iar care e valoros la 300.000”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Reclamă

Eugen Neagoe așteaptă întăriri la Universitatea Craiova

Zilele trecute, Eugen Neagoe, noul antrenor al Universității Craiova, a declarat faptul că a discutat cu patronul Mihai Rotaru pentru aducerea mai multor jucători, în perioada următoare.

„Ne mai dorim unul sau doi jucători, vom vedea. Nu am discutat despre jucătorii care ar putea pleca la alte echipe. Vom vedea când ajungem la Craiova. Cu patronul am discutat în fiecare zi. Este normal, s-a interesat de starea jucătorilor.

Nu am pronunțat nume de jucători. A fost acea ofertă pentru Opruț, dar nu s-a realizat. Alte nume nu mai pot să dau. Vînă s-a antrenat cu noi, a apărut și el în echipă. Suntem un lot numeros, nu e ușor să împărțim lotul în două.

Reclamă 4 / 0/3

Hanca a jucat din primul minut. Nu știu alte aspecte. Jucătorii s-au comportat exemplar. Nu am ce să le reproșez. Este foarte complicat pentru mine să aleg primul unsprezece”, a declarat, zilele trecute, Eugen Neagoe.

În primul meci oficial din 2023, Universitatea Craiova va juca, în deplasare, contra celor de la FC Botoșani. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 20:00.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și