Închide meniul

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Dacă îl bramburesc ca pe Tavi Popescu…”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 ianuarie 2023, 13:23

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB: „Dacă îl bramburesc ca pe Tavi Popescu…

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Constantin Budescu, după HJK Helsinki - Farul 2-0

Dumitru Dragomir este fostul președinte al LPF / Antena Sport

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că jucătorul adus de la Rakow va trebui folosit doar pe postul de fundaș dreapta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a venit sub formă de împrumut la FCSB până la finalul sezonului. Gigi Becali are

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB

Fostul dinamovist este un jucător polivalent, care poate fi folosit și pe faza ofensivă, ca mijlocaș dreapta. Totuși, Dumitru Dragomir este convins că Sorescu va da randament maxim la FCSB doar în linia defensivă.

Fostul șef de la Ligă i-a transmis un mesaj indirect lui Gigi Becali, în care l-a sfătuit să nu-i schimbe postul pentru a evita „să-l bramburească ca pe Tavi Popescu”.

Tavi Popescu a oscilat între mai multe poziții în mandatul lui Nicolae Dică, lucru care l-a bulversat pe puștiul de 20 de ani.

Reclamă

Dragomir a trimis „săgeți” și către Edi Iordănescu, care l-a folosit ca extremă stânga pe Sorescu la ultimele convocări.

„Foarte bun, o să vedeți (n.r. – despre Deian Sorescu) – dar numai pe postul de fundaș dreapta! Dacă iar îl bramburesc ca pe Octavian Popescu, de care se alesese praful… Să-l lase numai fundaș dreapta, are capacitate de efort, face banda bine, are și rol de mijlocaș!

Dacă vor să-l bramburească, cum s-a întâmplat la echipa națională, unde a fost pus extremă stânga…”, a spus Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Erai stelist de mic?” Răspunsul surprinzător oferit de Deian Sorescu

„Erai stelist de mic?„, a fost întrebarea sensibilă primită de Deian Sorescu, după ce a semnat cu FCSB. Fostul dinamovist spune că nu a ţinut cu nicio echipă când era mic, un lucru suprinzător pentru un fotbalist.

A jucat la Dinamo, iar acum s-a transferat la FCSB. Întrebat despre simpatiile sale în fotbal, Deian Sorescu a dat un răspuns total neaşteptat.

În spaţiul public au apărut fotografii cu Sorescu alături de Bănel Nicoliţă, Alexandru Bourceanu sau Iasmin Latovlevici, jucători ce au făcut istorie la echipa lui Gigi Becali. Totul se întâmpla când Sorescu era doar un junior.

Întrebat despre echipa favorită din copilărie, Deian Sorescu a mărturisit că nu a ţinut cu nimeni, aşa cum făceau majoritatea copiilor. Sorescu este un fost căpitan de la Dinamo.

Nu, nu am ţinut cu nicio echipă de mic, să spun sincer. Nu am avut o favorită ca şi alţi copii. Dar acele poze au apărut şi în perioada în care am fost la Dinamo… era atunci un trial pentru echipa naţională de juniori şi venise echipa mare a Stelei.

Clar, orice copil care vede echipa mare a Stelei, plus fiind şi prieten cu Latovlevici… din aceeaşi zonă… oraş, sat… am vrut să fac poză cu toată lumea. Nu a fost nimic intenţionat„, a spus Deian Sorescu, în cantonamentul din Antalya, la finalul amicalului cu Pogon.

Cât o costă pe FCSB împrumutul lui Deian Sorescu

Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

Reclamă

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Internaționalul român este cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Recomandări
  • Dumitru Dragomir îl avertizează pe Gigi Becali, după transferul lui Deian Sorescu la FCSB
  • „Dacă îl bramburesc ca pe Tavi Popescu…”

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 22:15 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:02 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-1. A marcat Acerbi în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 21:55 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 1-0, în AntenaPLAY. Deschidere rapidă de scor! Jones a profitat de o gafă uriaşă în defensiva adversă 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB 20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și