Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir a anunţat antrenorul perfect pentru FCSB şi Gigi Becali

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 decembrie 2022, 15:41

Dumitru Dragomir a anunţat antrenorul perfect pentru FCSB şi Gigi Becali

Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Dumitru Dragomir a anunţat care ar fi antrenorul perfect pentru FCSB şi Gigi Becali. Mitică l-a numit pe Ilie Stan, cel care antrenează în Kuweit, la Al Kazma, după despărţirea de Al Seeb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stan a mai antrenat FCSB în sezonul 2011-2012, asta după ce reuşise să o promoveze pe Victoria Brăneşti din Liga 3 până în Liga 1, în ani consecutivi. Dragomir e sigur că acesta ar fi antrenorul care ar putea lucra în condiţiile speciale impuse de Gigi.

Dumitru Dragomir a anunţat care ar fi antrenorul perfect pentru FCSB şi Gigi Becali

„Ilie Stan este un foarte bun antrenor care văd că n-are angajament (n.r. – antrenează în Kuweit). Ilie Stan este antrenor de Steaua, de Dinamo, de echipe cu nume.

4,5 antrenori în ţară sunt antrenori buni, inclusiv cei tineri, Croitoru, Prepeliţă, despre care eu am o impresie foarte bună. E un antrenor bun”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Andrei Prepeliță, declarație tranșantă despre Gigi Becali

Andrei Prepeliță a avut o declarație tranșantă despre Gigi Becali. Fostul fotbalist a lăsat de înțeles că i-ar fi greu să lucreze cu Gigi Becali, având în vedere că patronul FCSB-ului obisnuiește să dicteze schimbările din timpul meciurilor.

Reclamă

„Nu știu dacă am fost pe listă (n.r. lista de posibili antrenori ai FCSB-ului). Am văzut doar declarația domnului Becali. Eu nu am vorbit cu nimeni. Dacă nu am discutat nimic oficial, nu pot comenta despre o eventuală colaborare cu FCSB.

Nu știu ce să spun (n.r. dacă ar putea să lucreze cu Gigi Becali, având în vedere implicarea sa la echipă). Domnul Becali nu cred că s-a schimbat acum, în ultimii 3 ani. Cred că știm cu toții că ia unele decizii peste capul antrenorilor. Se văd și rezultatele, ca să spun așa…

Am participat la ultima «triplă», când am câștigat toate cele trei trofee cu Costel Gâlcă pe bancă, iar de atunci FCSB n-a mai luat campionatul. Cam mare pauza, nu? Revenind, e o întrebare dificilă, nu pot să zic până nu aș avea o discuție cu domnul Becali. În momentul în care vezi ce ți se cere, decizi dacă accepți sau nu”, a declarat Andrei Prepeliță, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și