Închide meniul

Andrei Prepeliță, declarație tranșantă despre Gigi Becali: „Nu cred că s-a schimbat acum!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 decembrie 2022, 19:44

Andrei Prepeliță, declarație tranșantă despre Gigi Becali: Nu cred că s-a schimbat acum!”

Gigi Becali a anunţat care este condiţia să îl transfere definitiv pe Deian Sorescu

Hepta

Andrei Prepeliță a avut o declarație tranșantă despre Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Andrei Prepeliță este liber de contract, după despărțirea de FC Argeș din această toamnă.

Andrei Prepeliță, declarație tranșantă despre Gigi Becali

Andrei Prepeliță susține că nu a vorbit cu nimeni de la FCSB, deși, în ultima perioadă, s-a zvonit că ar fi dorit pe postul de antrenor principal. Totodată, fostul fotbalist a lăsat de înțeles că i-ar fi greu să lucreze cu Gigi Becali, având în vedere că patronul FCSB-ului obisnuiește să dicteze schimbările din timpul meciurilor.

„Nu știu dacă am fost pe listă (n.r. lista de posibili antrenori ai FCSB-ului). Am văzut doar declarația domnului Becali. Eu nu am vorbit cu nimeni. Dacă nu am discutat nimic oficial, nu pot comenta despre o eventuală colaborare cu FCSB.

Nu știu ce să spun (n.r. dacă ar putea să lucreze cu Gigi Becali, având în vedere implicarea sa la echipă). Domnul Becali nu cred că s-a schimbat acum, în ultimii 3 ani. Cred că știm cu toții că ia unele decizii peste capul antrenorilor. Se văd și rezultatele, ca să spun așa…

Reclamă

Am participat la ultima «triplă», când am câștigat toate cele trei trofee cu Costel Gâlcă pe bancă, iar de atunci FCSB n-a mai luat campionatul. Cam mare pauza, nu? Revenind, e o întrebare dificilă, nu pot să zic până nu aș avea o discuție cu domnul Becali. În momentul în care vezi ce ți se cere, decizi dacă accepți sau nu”, a declarat Andrei Prepeliță, pentru gsp.ro.

Andrei Prepeliță: „Îmi doresc să mă apuc din nou de treabă!”

„Îți dai seama că îmi doresc să mă apuc din nou de treabă, să-mi găsesc o nouă echipă. Vom vedea ce va apărea în această perioadă. Deocamdată, au fost doar discuții, tatonări cu diverși agenți, nimic concret.

Analizez bine acest al doilea pas, pentru că eu cred că e bine să consolidez ce am făcut bine în primul meu mandat ca antrenor”, a mai spus Andrei Prepeliță.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și