Închide meniul

Dumitru Dragomir a comentat ieşirea lui Dan Petrescu: „Nu am văzut aşa ceva, a depăşit linia roşie”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2023, 17:44

Dumitru Dragomir a comentat ieşirea lui Dan Petrescu: Nu am văzut aşa ceva, a depăşit linia roşie”

Dumitru Dragomir a reacționat dur după ce FRF l-a „pârât” pe Gigi Becali la UEFA

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a comentat ieşirea lui Dan Petrescu. Fostul şef al LPF a recunoscut că nu a mai văzut aşa ceva.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir a încercat să calmeze spiritele agitate după ieşirea lui Dan Petrescu.

Dumitru Dragomir a comentat ieşirea lui Dan Petrescu

Nu am văzut aşa ceva ca la Dan Petrescu. A depăşit linia roşie. Te duci până la limita bunului simţ, dar nu treci. A greşit. Nu îl condamnaţi aşa de mult. Dacă ar fi computer, nu ar greşi. Hagi, râzând, i-a spus şi el câteva. L-a curăţat cu asta, cu superioritatea.

Nu îl mai criticaţi pe Dan Petrescu, a luat cinci campionate. Anul ăsta a ieşit pe locul 3 şi nu e bine? Eu zic că nu pierde Europa. Eu sunt Oracolul de la Bălceşti. Şi cu rezervele îl bate pe Mititelu”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Fostul şef al LPF i-a adresat şi o întrebare lui Dan Petrescu după ieşirea antrenorului lui CFR Cluj.

Reclamă

Dan este un coleric, se aprinde repede. Îţi pierzi controlul. Dar aş vrea să îl întreb când şi-a dat seama ce a făcut, cum a reacţionat? Cum îi răspunde lui Dîncu sau lui Rus? Sau lui Boc.

Nu mai vorbesc că patronul Neluţu Varga a băgat o groază de bani. Are peste 30 de milioane de euro. Nu faci banii ăştia în 3000 de ani dacă n-ai minte. De exemplu, azi cum reacţionează Dan Petrescu, nu ieri”, a mai declarat Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Reacţia lui Gigi Becali după scandalul făcut de Dan Petrescu în faţa lui Gică Hagi

Reacţia lui Gigi Becali după scandalul făcut de Dan Petrescu în faţa lui Gică Hagi este una surprinzătoare. Patronul de la FCSB susţine că Petrescu rămâne prieten cu Hagi şi Popescu, chiar dacă a avut o ieşire nervoasă fără precedent.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei pe care Farul a câştigat-o în faţa celor de la CFR Cluj, Petrescu le-a reproşat dobrogenilor că „au jucat la victorie” şi au pus în pericol prezenţa în Europa a clujenilor. CFR va juca barajul de Conference League cu FC U Craiova 1948, după ce Universitatea Craiova a pierdut cu Sepsi, 0-1.

Gică a meritat titlul și uitați ce meci au făcut băieții lui și la CFR. Bravo lui Hagi. Dan Petrescu a fost prea nervos după meci, dar sunt sigur ca Hagi și Gică Popescu nu au plecat supărați pe el din Cluj.

Ei între ei sunt ca frații, iar ăsta e Dan Petrescu. Nu îi place să piardă, dar mai ales nu îi place să piardă în fața celor doi Gică”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Gică Popescu a dezvăluit motivul crizei de nervi a lui Dan Petrescu

Gică Popescu a dezvăluit motivul crizei de nervi a lui Dan Petrescu. Antrenorul ardelenilor a cedat nervos la finalul partidei cu Farul şi s-a luat inclusiv de Hagi. Petrescu a fost la un pas de bătaie şi cu Zoli Iaşko, unul dintre colaboratorii lui Hagi.

Nu știu de unde aceste speculații. Probabil că nu ne cunoașteți pe mine și pe Gică. Am venit aici să ne respectăm blazonul de campioni. Din păcate, înaintea meciului credeam că ne va fi foarte greu pentru că aveam foarte mulți accidentați. Ne bucurăm foarte mult că jucătorii de azi au ajutat la păstrarea zvonului.

Toate aceste zvonuri de dinaintea meciului n-au făcut altceva deât să ne ambiționeze și să încercăm să obținem un rezultat pozitiv. Noi am jucat tot acest sezon pentru noi. Era normal să venim la CFR, să facem un joc bun. Ne bucurăm că am câștigat. Ce s-a întâmplat cu Craiova, cu CFR nu e treaba noastră.

Nu știu care a fost reacția lui Dan. Am înțeles că era supărat pentru că am venit să jucăm așa cum am făcut-o. El ne știe foarte bine, mai bine decât oricare dintre dumneavoastră, pentru că am jucat atâția ani împreună și nu cred că ar fi trebuit să se aștepte la altceva”, a spus Gică Popescu după CFR Cluj – Farul 1-2.

Reclamă

 

Recomandări
  • Dumitru Dragomir a recunoscut că nu a mai văzut aşa ieşire ca la Dan Petrescu
  • Întrebarea pe care i-a adresat-o lui Dan Petrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și