Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali după scandalul făcut de Dan Petrescu în faţa lui Gică Hagi

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2023, 15:35

Reacţia lui Gigi Becali după scandalul făcut de Dan Petrescu în faţa lui Gică Hagi

Gigi Becali, răspuns categoric pentru Ilie Dumitrescu

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

  • Dan Petrescu, scandal monstru în Gruia
  • Gică Hagi, certat de Petrescu

Reacţia lui Gigi Becali după scandalul făcut de Dan Petrescu în faţa lui Gică Hagi este una surprinzătoare. Patronul de la FCSB susţine că Petrescu rămâne prieten cu Hagi şi Popescu, chiar dacă a avut o ieşire nervoasă fără precedent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei pe care Farul a câştigat-o în faţa celor de la CFR Cluj, Petrescu le-a reproşat dobrogenilor că „au jucat la victorie” şi au pus în pericol prezenţa în Europa a clujenilor. CFR va juca barajul de Conference League cu FC U Craiova 1948, după ce Universitatea Craiova a pierdut cu Sepsi, 0-1.

Reacţia lui Gigi Becali după scandalul făcut de Dan Petrescu în faţa lui Gică Hagi

„Gică a meritat titlul și uitați ce meci au făcut băieții lui și la CFR. Bravo lui Hagi. Dan Petrescu a fost prea nervos după meci, dar sunt sigur ca Hagi și Gică Popescu nu au plecat supărați pe el din Cluj.

Reclamă

Ei între ei sunt ca frații, iar ăsta e Dan Petrescu. Nu îi place să piardă, dar mai ales nu îi place să piardă în fața celor doi Gică”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Gică Popescu a dezvăluit motivul crizei de nervi a lui Dan Petrescu

Gică Popescu a dezvăluit motivul crizei de nervi a lui Dan Petrescu. Antrenorul ardelenilor a cedat nervos la finalul partidei cu Farul şi s-a luat inclusiv de Hagi. Petrescu a fost la un pas de bătaie şi cu Zoli Iaşko, unul dintre colaboratorii lui Hagi.

Reclamă

„Nu știu de unde aceste speculații. Probabil că nu ne cunoașteți pe mine și pe Gică. Am venit aici să ne respectăm blazonul de campioni. Din păcate, înaintea meciului credeam că ne va fi foarte greu pentru că aveam foarte mulți accidentați. Ne bucurăm foarte mult că jucătorii de azi au ajutat la păstrarea zvonului.

Toate aceste zvonuri de dinaintea meciului n-au făcut altceva deât să ne ambiționeze și să încercăm să obținem un rezultat pozitiv. Noi am jucat tot acest sezon pentru noi. Era normal să venim la CFR, să facem un joc bun. Ne bucurăm că am câștigat. Ce s-a întâmplat cu Craiova, cu CFR nu e treaba noastră.

Nu știu care a fost reacția lui Dan. Am înțeles că era supărat pentru că am venit să jucăm așa cum am făcut-o. El ne știe foarte bine, mai bine decât oricare dintre dumneavoastră, pentru că am jucat atâția ani împreună și nu cred că ar fi trebuit să se aștepte la altceva„, a spus Gică Popescu după CFR Cluj – Farul 1-2.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu, circ total după CFR Cluj – Farul 1-2

Dan Petrescu a făcut „circ total” la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” i-a făcut reproşuri lui Gică Hagi, chiar pe teren, fiind nemulţumit de rezultatul înregistrat de echipa sa, în ultima etapă a sezonului de Liga 1.

În ciuda înfrângerii cu Farul, CFR Cluj a terminat sezonul de Liga 1 pe locul trei, calificându-se astfel la barajul pentru cupele europene, unde se va duela cu FC U Craiova 1948.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos la finalul partidei dintre CFR Cluj şi Farul. „Bursucul” s-a dus „glonţ” la jucătorii lui Gică Hagi, şi a purtat un dialog aprins cu Dragoş Nedelcu.

Ulterior, după ce spiritele s-au mai calmat, Gică Hagi a mers la Dan Petrescu să-l salute, după meci. Acesta a fost momentul în care „Bursucul” a fost surprins reproşându-i anumite lucruri „Regelui”. Hagi, pe de altă parte, a fost extrem de calm, şi a zâmbit ironic după scurta discuţie purtată cu fostul său coleg de la echipa naţională.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:01
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024