Închide meniul

Dumitru Dragomir a criticat revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: „Cam cu două fețe, nu mi-a plăcut”

Alex Ioniță Publicat: 3 august 2023, 10:03

Reclamă
Dumitru Dragomir a criticat revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova: Cam cu două fețe, nu mi-a plăcut”

Dumitru Dragomir a reacționat dur după ce FRF l-a „pârât” pe Gigi Becali la UEFA

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a criticat revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal nu vede cu ochi buni noul mandat al lui „Reghe” pe banca echipei patronate de Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf s-a întors la Universitatea Craiova după aventura din Azerbaidjan, de la Neftci Baku. Antrenorul și-a început astfel al doilea mandat pe banca grupării din Bănie, după ce a mai pregătit echipa în perioada iulie 2021 – iunie 2022.

Dumitru Dragomir a criticat revenirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Ce l-a nemulțumit pe „Oracolul din Bălcești”

Dumitru Dragomir s-a declarat nemulțumit de revirea lui „Reghe” pe banca echipei din Bănie. Acesta este de părere că Universitatea Craiova nu a avut evoluții excelente cu Reghecampf pe bancă și că oltenii nu pot câștiga titlul în mandatul acestuia.

„Craiova lui Reghecampf mi s-a părut așa și așa, cam cu două fețe. Una mai în umbră și alta mai către soare. Per total, nu mi-a plăcut. Nu cred că aduce Reghecampf titlul la Craiova.

Le lipsesc 2-3 jucători să ia titlul, că restul au de toate. Au patron tare, dar nu poți să duci totul singur. Mai are 2-3 buni acolo, neînsemnați, dar pricepuți la fotbal”, a spus Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Prima partidă din noul mandat al lui Laurențiu Reghecampf pe banca Universității Craivoa a fost împotriva celor de la CFR Cluj, în deplasare. Oltenii au reușit să obțină un rezultat de egalitate în Gruia, scor 1-1, dar deocamdată nu ocupă un loc în clasament care să le permită intrarea în play-off. În momentul de față, echipa lui Mihai Rotaru ocupă poziția a 8-a în clasamentul Ligii 1, cu 5 puncte după 3 partide jucate.

Laurențiu Reghecampf a revenit la Universitatea Craiova după ce oltenii s-au despărțit de fostul tehnician, Eugen Neagoe, după doar 2 etape din noul sezon al campionatului. Acesta a plecat după egalul cu Oțelul Galați, scor 0-0, rezultat care l-a nemulțumit pe Mihai Rotaru.

Cele mai mari succese din cariera de antrenor a lui Laurențiu Reghecampf au fost atinse în primul mandat pe banca celor de la FCSB, între mai 2012 și mai 2014. În acea perioadă, „Reghe” a reușit să câștige două titluri de campion, iar echipa a obținut rezultate notabile pe plan european.

Reclamă 4 / 0/3

Laurenţiu Reghecampf, după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1: „Mai avem de muncă”

Laurenţiu Reghecampf a obţinut o remiză la meciul de debut pe banca Universităţii Craiova. După meci, „Reghe” a vorbit despre prestația echipei sale.

„A fost un meci bun, ambele echipe au încercat să joace. Din păcate noi nu am fost atenţi când am avut ocazii mari. Bine, au avut şi ei ocazii, cred că rezultatul e echitabil. Mai avem de muncă. Calitate există, le vom regla încet, pas cu pas (n.r.: aspectele care nu sunt pozitive).

(n.r.: despre ratarea lui Andrei Ivan) Se întâmplă. Şi noi am văzut gol. Dacă era mai atent vedea că portarul e la pământ şi trăgea altfel. Şi Işfan va avea încrederea mea. Nu este vorba de Laurenţiu Reghecampf, este vorba despre Universitatea Craiova. Întotdeauna la Craiova s-a dorit o echipă agresivă, care îşi creează ocazii

Avem jucători pentru asta, se întoarce Baiaram, se întoarce Koljic, mai vrem un jucător. Trebuie să aducem jucători cu calitate mai mare decât ce avem acum, am avut discuţii cu patronul”, a spus „Reghe”, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și