Închide meniul

Laurențiu Reghecampf este oficial noul antrenor de la Universitatea Craiova! Anunțul clubului din Bănie

Alex Ioniță Publicat: 26 iulie 2023, 0:13

Reclamă
Laurențiu Reghecampf este oficial noul antrenor de la Universitatea Craiova! Anunțul clubului din Bănie

Laurențiu Reghecampf este oficial noul antrenor de la Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf, într-o conferință de presă /AS.ro

Laurențiu Reghecampf este oficial noul antrenor de la Universitatea Craiova! Antrenorul a revenit pe banca echipei lui Mihai Rotaru, după ce a mai pregătit-o și în sezonul 2021/2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Reghe” a revenit în România după aventura din Azerbaidjan, de la Neftci Baku. Tehnicianul român a fost demis de către oficialii azeri după ce nu a reușit să atingă toate obiectivele impuse de conducere. În prezent, echipa din capitala Azerbaidjanului este pregătită de Adrian Mutu.

Laurențiu Reghecampf este oficial noul antrenor de la Universitatea Craiova! Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare

Oficialii de la Universitatea Craivoa au anunțat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al echipei. Oltenii s-au despărțit de Eugen Neagoe, după rezultatul de egalitate cu Oțelul Galați, din etapa a 2-a a Ligii 1. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Totuși, patronul formației, Mihai Rotaru, s-a mișcat repede și a găsit un nou tehnician. Pentru Laurențiu Reghecampf, primul test de la revenirea pe banca Universității Craiova va fi împotriva celor de la CFR Cluj, în deplasare, pe data de 30 iunie. Partida va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

„Missing Reghe? (n.r. Vă era dor de Reghe?)

Reclamă

OFICIAL | Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Științei!

Laurențiu Reghecampf revine pe banca tehnică a Universității Craiova. Suporterii alb-albaștri îl cunosc deja pe experimentatul tehnician, Știința, sub îndrumarea sa, arătând un fotbal așa cum ne dorim cu toții, ofensiv și spectaculos.

Succes, Laurențiu, și abia așteptăm să duci “Campioana unei Mari Iubiri” acolo unde îi este locul!”, au publicat oficialii olteni, pe pagina de Facebook a clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a contactat pe Marius Șumudică

Patronul oltenilor a declarat că Marius Șumudică nu a fost o opțiune pentru banca tehnică a echipei sale. Acesta a dezvăluit că a discutat doar cu Laurențiu Reghecampf și a menționat și de ce nu a apelat la serviciile antrenorului care este liber de contract, după despărțirea de Al-Raed.

„Nu am discutat cu niciun alt antrenor, doar cu Laurenţiu Reghecampf, detalii legate de contract. Nu aş folosi pe nimeni, mai ales pe Marius Şumudică. Am evitat să-l sun pe Marius Şumudică, pentru că astfel l-aş fi pus pe el antrenor. Laurenţiu Reghecampf are de terminat o treabă pe care a întrerupt-o anul trecut. Vreau să aibă această posibilitate, de a-şi duce munca la bun sfârşit. Asta a fost decizia, de-a lungul timpului, nu am negociat cu doi antrenori în acelaşi timp.

Întotdeauna Marius Şumudică este în calcule. Dar singura persoană cu care am negociat a fost Reghecampf. Nu am făcut joc dublu. Avem o treabă de terminat împreună, Reghe cu Universitatea Craiova.

Îl ştiu pe Reghecampf, cu bune şi cu rele. Am decis să reluăm această colaborare, ştim în ce ne băgăm. A încetat o muncă şi trebuie să o ducă la bun sfârştit. Sper ca viitorul să-mi dea dreptate.

Titlul e obiectivul, mai ales că am cedat două puncte (n.r. remiza cu Oţelul Galaţi, din etapa a doua). Le-am luat şi le-am aruncat. Şi jucătorilor le-am zis că ce s-a întâmplat a fost ruşinos”, a mai spus patronul Universității Craiova, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și