Închide meniul

Dumitru Dragomir a dezvăluit care e adevărul din spatele afirmaţiei „l-am ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua”!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 noiembrie 2023, 8:39

Reclamă
Dumitru Dragomir a dezvăluit care e adevărul din spatele afirmaţiei „l-am ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua!

Dumitru Dragomir a dezvăluit care e adevărul din spatele afirmaţiei "l-am ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua"

Dumitru Dragomir şi Gigi Becali / colaj Hepta

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri, la ani distanţă după celebra afirmaţie „l-am ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel supranumit „Oracolul din Bălceşti” a susţinut, la un moment dat, la TV că Gigi Becali a preluat Steaua fraudulos, cu ajutorul lui. Dragomir a susţinut acum că a spus asta doar pentru că se certase cu Gigi Becali.

Dumitru Dragomir a dezvăluit care e adevărul din spatele afirmaţiei „l-am ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua”!

Știi cum e asta cu suporterii? Dacă ai rezultate bune… Atunci eu m-am certat cu Gigi (n.r.: când a spus că l-a ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua). Eu am zis și alte prostii, mult mai mari decât asta, asta a fost nimic.

Am spus atâtea prostii încât nici nu mai mi-e rușine de ele. Mă certasem cu el și cu Giovanni și cu toți. Eram la mare atunci când am spus asta.

După m-a sunat și am vorbit normal. De câte ori m-am certat eu cu ei? De-aia nu mai pot eu că se supără suporterii. Nu e adevărat, cum să fie adevărat?

Reclamă

Steaua s-a luat printr-o hotărâre judecătorească, Federația Română de Fotbal a luat decizia, nu Liga Profesionistă de Fotbal, dar lumea nu știe.

„Steaua s-a luat prin hotărâre judecătorească”

Le-am spus de nu știu câte ori. Steaua s-a luat prin hotărâre judecătorească, altfel nu putea fi luată, iar Liga nu a avut nici măcar unu la sută vreo influență.

De ce să vorbim aiurea? Pe mine mă înjurau 55.000 de spectatori pe stadion, iar când plecam, nu puteam să merg la mașină că voiau să facă poze cu mine chiar ăia care mă înjurau”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir se află printre cei care susţin că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei. Fostul şef al LPF nu s-a ferit niciodată să afirme acest lucru şi susţine că juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a speculat modul în care s-a făcut preluarea Stelei de către Gigi Becali.

Dumitru Dragomir, despre litigiul dintre CSA Steaua şi FCSB: „Mi-ai vândut un cal și l-am făcut campion olimpic, acum e măgar?”

Dumitru Dragomir a vorbit, recent, în stilul caracteristic despre litigiul dintre CSA Steaua şi FCSB. Cel supranumit „Oracolul din Bălceşti” e de părere că FCSB e continuatoarea Stelei.

Băi, nu știe să explice pe înțelesul tuturor. Pe înțelesul oamenilor. FCSB nu mai este Steaua. Măi, fii atent aici. Dacă un cal a fost campion mondial, campion european și a fost al tău, calul tău…

Și tu mi l-ai vândut mie, la mine devine campion olimpic, nu mai este același cal? Păi și atunci cu Steaua cum este? Deci reține încă o dată. Dacă un cal, calul este Steaua, a fost vândut?

Și are performanțe în continuare, calul. Nu mai este calul Ion sau Georgică? Este alt cal? Acesta este. Așa este și Steaua. Steaua, ca un cal. A avut performanțe, a fost vândută la alt proprietar.

Steaua a fost a ta, calul a fost al tău. Mi l-ai vândut mie, a avut performanțe. Deci nu mai este cal? S-a făcut măgar? Cum este? S-a transformat în vițel, în oaie? Ce naiba, oameni buni? Asta este valabil și pentru domnul Talpan”, a spus Dumitru Dragomir pentru sursa citată.

Chiar dacă susţine că FCSB e Steaua, Florin Talpan îl cere pe Dumitru Dragomir la conducerea clubului CSA Steaua!

În ciuda faptului că a susţinut în repetate rânduri că FCSB e Steaua, Florin Talpan a spus că Dumitru Dragomir ar fi potrivit pentru şefia clubului CSA Steaua.

Reclamă

Nu fac decât să repet ce am mai spus, Talpan este un băiat foarte isteț. Știe că nimeni nu mă poate călca pe bătături. Sau poate, dar i-ar părea rău după aia. Mai degrabă l-aș angaja eu pe Florin Talpan, dacă aș avea nevoie. El este un om care muncește și nu o face rău. 

Nu uitați că am 77 de ani. Mă vedeți voi, așa, puternic, dar vremea mea în fotbal la nivel decizional a trecut. Ca să n-o lungesc, nu se pune problema să mai merg la vreo echipă”, a declarat, în replică, Dumitru Dragomir pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și