Închide meniul

Dumitru Dragomir, despre litigiul dintre CSA Steaua şi FCSB: „Mi-ai vândut un cal și l-am făcut campion olimpic, acum e măgar?”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 9:32

Reclamă
Dumitru Dragomir, despre litigiul dintre CSA Steaua şi FCSB: „Mi-ai vândut un cal și l-am făcut campion olimpic, acum e măgar?

Dumitru Dragomir, despre litigiul dintre CSA Steaua şi FCSB

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a vorbit în stilul caracteristic despre litigiul dintre CSA Steaua şi FCSB. Cel supranumit „Oracolul din Bălceşti” e de părere că FCSB e continuatoarea Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu e prima oară când Dragomir se pronunţă asupra acestui litigiu, în ciuda faptului că CSA Steaua deţine marca „Steaua”, iar, recent, palmaresul de până în 1998 al Stelei i-a fost atribuit clubului Armatei.

Dumitru Dragomir, despre litigiul dintre CSA Steaua şi FCSB

Băi, nu știe să explice pe înțelesul tuturor. Pe înțelesul oamenilor. FCSB nu mai este Steaua. Măi, fii atent aici. Dacă un cal a fost campion mondial, campion european și a fost al tău, calul tău…

Și tu mi l-ai vândut mie, la mine devine campion olimpic, nu mai este același cal? Păi și atunci cu Steaua cum este? Deci reține încă o dată. Dacă un cal, calul este Steaua, a fost vândut?

Și are performanțe în continuare, calul. Nu mai este calul Ion sau Georgică? Este alt cal? Acesta este. Așa este și Steaua. Steaua, ca un cal. A avut performanțe, a fost vândută la alt proprietar.

Reclamă

Steaua a fost a ta, calul a fost al tău. Mi l-ai vândut mie, a avut performanțe. Deci nu mai este cal? S-a făcut măgar? Cum este? S-a transformat în vițel, în oaie? Ce naiba, oameni buni? Asta este valabil și pentru domnul Talpan”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Mircea Lucescu a cedat când a fost întrebat despre conflictul CSA Steaua – FCSB: „Nu mă mai înnebuniţi!”

Mircea Lucescu a cedat în momentul când a fost întrebat despre conflictul CSA Steaua – FCSB. Fostul antrenor al celor de la Dinamo Kiev a avut un mesaj tranşant cu privire la acest conflict juridic.

Mircea Lucescu e de părere că FCSB este Steaua şi a vorbit şi despre marile rivalităţi ale echipelor din România.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu cunosc situația, demult nu am mai văzut un meci în campionatul românesc. Să fac aprecieri asupra unui lucru pe care nu îl stăpânesc nu voi face niciodată. Sper să fie un meci senzațional. Pentru Rapid, cea mai mare încrâncenare este cu Steaua, mereu a fost asta, iar pentru Steaua este cu Dinamo. Nu FCSB, e Steaua, nu mă mai înnebuniți cu denumirile”, a spus Mircea Lucescu pentru sursa citată.

Viorel Păunescu a ales între CSA Steaua şi FCSB. Verdict fără ocolişuri: „Asta este Steaua!”

Viorel Păunescu nu s-a ferit şi a ales între CSA Steaua şi FCSB. Fostul conducător al clublui din Ghencea a avut o reacţie categorică în momentul în care a fost întrebat care este continuatoarea echipei care, în 1986, câştiga Cupa Campionilor Europeni.

Conform deciziei luate de judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti, CSA Steaua deţine palmaresul în perioada 1947 – 1998. De asemenea, un nou palmares s-a creat în perioada 2003 – 2017, an în care Gigi Becali a schimbat denumirea echipei pe care o deţinea în FCSB. În perioada 1998 şi 2003, palmaresul aparţine celor de la AFC Steaua. Decizia nu este definitivă.

Care echipă e adevărata Steaua?”, a fost întrebarea la care Viorel Păunescu nu s-a ferit să răspundă.

Când s-a făcut preluarea eu nu m-am băgat, m-am retras. Am avut o perioadă bună atunci, am luat titlul cu Victor Pițurcă.

Steaua este cea a Armatei, ea a câștigat Liga Campionilor, echipa din Liga 2. Suporterii mă respectă și mă sună și în ziua de azi, vorbesc cu ei.

FCSB are treaba ei, eu am rămas în relații bune cu Gigi Becali. Se bat pentru câștigarea Ligii 1, așa văd, au o echipă bună”, a spus Păunescu pentru iamsport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și