Închide meniul

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce va face Gigi Becali după ce se va retrage din fotbal: „A băgat o groază de bani!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2023, 19:03

Reclamă
Dumitru Dragomir a dezvăluit ce va face Gigi Becali după ce se va retrage din fotbal: „A băgat o groază de bani!

Dumitru Dragomir a lansat un avertisment teribil pentru Radu Drăguşin

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce va face Gigi Becali după ce se va retrage din fotbal. Patronul de la FCSB a anunţat că renunţă la echipă şi nu se va mai implica în fotbal. Becali a luat decizia după derby-ul pe care FCSB l-a pierdut cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir spune că Gigi Becali se va muta în Vâlcea, acolo unde construieşte o mănăstire. Mai mult, fostul şef al Ligii spune că Becali a investit extrem de mulţi bani.

Dumitru Dragomir a dezvăluit ce va face Gigi Becali după ce se va retrage din fotbal

„S-a săturat şi se va retrage. Când îşi termină lângă Râmnicu Vâlcea ce a început, se va muta acolo. A băgat o groază de bani. Face acolo o mănăstire. Un fel de Athos din România. 

Bagă bani mulţi. Face şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Convingerea mea este că îl presează şi familia să lase golănismele astea din fotbal. S-a săturat şi el. Bagi bani, te duci la puşcărie. Bagi bani, te înjură toată lumea.

Bagi bani, vor să îţi ia afacerea. Nu se poate nici aşa. Să ştii că se vor găsi cumpărători. Eu zic că este sătul. Moare dacă mai trăieşte în tensiunea asta. Fotbalul e greu, ai presiunea familiei, presiunea publicului.

Reclamă

Presiunea politicului şi aşa mai departe. Şi când vezi nedreptăţile, mai e şi presiunea ta. Pe care o pui tu pe tine. Când n-ai o siguranţă şi, în multe privinţe, are dreptate. L-au curăţat”, a spus Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-1, din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Albu, în minutul 21. Gigi Becali a avut o tiradă la adresa arbitrului Horațiu Feșnic, pentru faptul că a permis un joc dur la Rapid – FCSB. Ba mai mult, latifundiarul din Pipera a anunțat că se retrage de la conducerea FCSB-ului.

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Reclamă 4 / 0/3

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Diaconu a pierdut cu Chen Meng 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și