Închide meniul

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid: „Din cauza lui ies!”

Cosmin Olteanu Publicat: 24 aprilie 2023, 12:19

Reclamă
Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid: Din cauza lui ies!”

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / AS.ro.

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid, 0-1, din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Albu, în minutul 21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, FCSB se află pe locul 3 din play-off, cu 37 de puncte obținute.

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB, după înfrângerea cu Rapid

Gigi Becali a avut o tiradă la adresa arbitrului Horațiu Feșnic, pentru faptul că a permis un joc dur la Rapid – FCSB. Ba mai mult, latifundiarul din Pipera a anunțat că se retrage de la conducerea FCSB-ului.

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Reclamă

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a răbufnit și i-a scris un mesaj incredibil lui Răzvan Burleanu

Rămas la cinci puncte în spatele nașului Hagi, Becali s-a simțit „lucrat” de președintele FRF, Răzvan Burleanu. După ce a dezvăluit în cadrul emisiunii Digi Sport Special că i-a scris lui Burleanu, patronul roș-albaștrilor le-a trimis mesajul colegilor de la digisport.ro.

„Nu ți-e rușine pentru ce ai făcut? Vai de capul tău. E creația ta, poți să mai aduci câțiva greci ca să conduceți federația. Ce contează în țara asta de sclavi pe care îi cumperi cu banii noștri, de fapt, cu șpăgi, mingi și tricouri”, a fost mesajul pe care Gigi Becali i l-a trimis lui Răzvan Burleanu, fiind citit, în direct, de Vali Moraru.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și