Închide meniul

Dumitru Dragomir a distrus doi jucători ai lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 2-0: „Nu sunt nici de Divizia B! Cum să facă asemenea transfer?”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2022, 8:35

Dumitru Dragomir a distrus doi jucători ai lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 2-0: „Nu sunt nici de Divizia B! Cum să facă asemenea transfer?

Dumitru Dragomir a distrus doi jucători ai lui Gigi Becali după Rapid - FCSB 2-0

Rapid - FCSB 2-0 / Antena Sport

Dumitru Dragomir a avut o primă reacţie după Rapid – FCSB, scor 2-0, din etapa a doua din Superliga. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a distrus doi jucători ai lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir nu îşi poate explica cum au ajuns Rachid Bouhenna şi Joonas Tamm să îmbrace tricoul roş-albastru. Francezul a venit după o scurtă perioadă petrecută la CFR Cluj, în timp ce Tamm a fost „pariul” lui Mihai Stoica.

Dumitru Dragomir a distrus doi jucători ai lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 2-0

„Mitică” Dragomir e sigur că ambii fundaşi centrali nu au valoare să joace în prima ligă din campionatul României şi i-a arătat cu degetul după eşecul suferit de FCSB în Giuleşti.

E un haos total la FCSB, acolo sunt doar tineri, fiecare vrea să facă mai mult. Cine-mi spune mie că nu e vinovat la ambele goluri și portarul (n.r. – Târnovanu), înseamnă că nu mă mai pricep la fotbal! Ce dacă i-a dat pe contre-pied, el trebuia să se gândească! Un portar cu talie se duce din prima acolo. La golul doi, te duci cu picioarele înainte? Du-te pe lateral, ce Dumnezeu?! Sunt lucruri elementare, învățate la copii și juniori.

Fraților, Tavi Popescu e fotbalist, dar e cu psihicul la pământ din cauza criticilor. El nu suportă, n-are moral de competiție înaltă. La fel și cu Ianis Stoica. Ar trebui lăsați să joace mai mult. Florinel Coman n-are deloc forță în picioare, parcă n-ar fi făcut pregătirea bună.

Reclamă

Cei doi fundași centrali, Bouhenna și Tamm, nici la Divizia B nu-i iau, dacă mă duc undeva conducător! Rețineți ce vă spun! Cum a putut FCSB să facă asemenea transfer, când ei ar putea avea fotbaliști mult mai buni? Nu știu nimic, nici să paseze, nici să dea cu capul, nici să fugă„, a declarat Dumitru Dragomir la gsp.ro.

În schimb, Dragomir i-a lăudat pe rapidişti şi crede că aceştia puteau deveni campioni, pentru prima dată după 19 ani, dacă nu îl vindeau pe Rareş Ilie la Nice, în schimbul a 5 milioane de euro.

A fost un meci bun și un haos total la FCSB. Rapidul a câștigat printr-un presing necruțător, dar ăștia nu s-au prins deloc. Rapidiștii au alergat mai mult decât adversarii lor.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid are lot bun, să știți! Dacă era și Rareș Ilie, luau titlul anul ăsta! Îi văd în primele șase echipe sigur„, a mai spus Dragomir.

Cristi Săpunaru nu are timp de sărbătoare după Rapid – FCSB 2-0

Căpitanul giuleştenilor a marcat al doilea gol şi se gândeşte deja la duelul cu Universitatea Craiova, din etapa a treia a Superligii.

Săpunaru s-a bucurat alături de fanaticii suporteri giuleşteni pentru primul succes din acest sezon, care a venit tocmai impotriva rivalei FCSB. Marko Dugandzic a marcat şi el, la doar două zile de la transferul la Rapid.

E un derby, sunt fericit că am câștigat. Nu trebuie să rămânem cu victoria asta a FCSB. Ne-au făcut un cadou superb, au fost alături de noi și au câștigat 90 de minute. Au fost magnifici, noi ne-am făcut treaba și trebuie să ne gândim la meciul cu Craiova. Trebuia să câștigăm pentru ei, suntem fericiți, dar este a doua etapă din campionat. Am pierdut un punct cu CFR Cluj, iar acum ne gândim la meciul cu Craiova. Cum adică dacă ne așteptam? Intrăm în teren să câștigăm. Asta trebuie să fie mentalitatea noastră meci de meci. E greu dacă intrăm cu poate sau dacă. În fotbal nu se câștigă așa.

Suntem la noi acasă și nu trebuie să vină nimeni să ne fure sucul de pe masă. Sunt fericit că a venit (n.r. Dugandzic), a marcat, a dat pasă de gol, a jucat extraordinar. Mai aveam de jucat foarte multe etape. Nu putem să spunem că suntem nr 1 în România că am bătut FCSB.

Nu am câștigat încă războiul. Play-off-ul este obiectivul, iar după o să tindem cât mai sus. După ce intrăm în play-off o să spunem dacă o ne batem la play-off”, a spus Săpunaru, după victoria cu FCSB.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și