Închide meniul

Dumitru Dragomir a făcut praf Farul lui Gică Hagi, după eliminarea ruşinoasă din Liga Campionilor: „Parcă sunt de mămăligă”

Dan Roșu Publicat: 19 iulie 2023, 9:11

Reclamă
Dumitru Dragomir a făcut praf Farul lui Gică Hagi, după eliminarea ruşinoasă din Liga Campionilor: „Parcă sunt de mămăligă

Dumitru Dragomir a făcut praf Farul lui Gică Hagi, după eliminarea ruşinoasă din Liga Campionilor

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a făcut praf Farul lui Gică Hagi, după eliminarea din turul unu preliminar al Ligii Campionilor. Campioana a pierdut la Tiraspol, 0-3 cu Sheriff şi a ajuns în preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fraților, suntem în găleată rău de tot! Să nu intervină cineva din Guvern, Ciolacu, nu știu, care să pună piciorul în prag și să facă un program finanțat de Guvern pentru centrele de copii și juniori?! Noi nu ne mai putem bate nici cu Malta și cu Luxemburgul! Trebuie să fie un program guvernamental în care să facem cum au făcut Austria, Germania, Franța.

Dumitru Dragomir a făcut praf Farul lui Gică Hagi

Fraților, eu n-am văzut… Când [jucătorii de la Farul] se lovesc de câte unul, parcă sunt de mămăligă, imediat cad! Trebuie să ai forță în picioare, să fii bine pregătit, nu e neapărast vorba de gabarit! Farul Constanța a fost zero forță, cu excepția lui Băluță și Nedelcu! În rest, suntem la pământ cu toții!

Unde este conducerea Federației? Unde este conducerea Ligii? Ce e mare lucru să ceri 200-250 de milioane de euro pentru tot sportul juvenil românesc?

Vreau să aud și eu numele unui fotbalist de la Farul care știe să facă o preluare! Nu avem trei fotbaliști în fotbalul românesc care să știe cum să facă o preluare! Ori nu avem maidan, ori nu se lucrează suplimentar, nu știu. La noi, toate preluările sunt statice. De pe loc, fac și eu preluări acum, la aproape 80 de ani! Dom’le, noi nu mai suntem tehnici de 10 ani, despre ce vorbim?”, a spus Dragomir, citat de gsp.ro.

Reclamă

Ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile Champions League

Se ştie ce urmează pentru Farul, după eliminarea din preliminariile UEFA Champions League. Campionii României au fost învinşi la Tiraspol de Sheriff, scor 0-3, şi şi-au spulberat visul de a continua în cea mai importantă competiţie europeană. Jucătorii lui Gică Hagi vor continua în Conference League.

Echipa lui Gică Hagi va evolua în turul doi preliminar al Conference League cu FC Urartu. Armenii au pierdut cu 0-1 meciul tur, dar au condus cu 2-1 în deplasare şi au trimis partida decisivă în prelungiri. Zrijniski a făcut 2-2 în minutul 95, dintr-un penalty, dar Urartu a trecut din nou la conducere în minutul 108. A fost nevoie de lovituri de departajare! Zrinjski s-a impus cu 4-3 şi continuă în Champions League

Meciul tur din turul 2 preliminar al Conference League al Farului se va disputa pe 27 iulie. Returul va avea loc pe 3 august.

Reclamă 4 / 0/3

Din turul 3 preliminar al Conference League îşi fac apariţia echipe puternice ale continentului. AZ Alkmaar, Dinamo Kiev, Partizan Belgrad, Rapid Viena sau Hajduk Split pot ajunge la Ovidiu, în cazul în care Farul trece cu bine de „dubla” cu armenii.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și