Închide meniul

Dumitru Dragomir a făcut praf vedetele lui FCSB: „Nu iau titlul nici anul ăsta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 iulie 2022, 8:26

Dumitru Dragomir a făcut praf vedetele lui FCSB: „Nu iau titlul nici anul ăsta!

Dumitru Dragomir a făcut-o praf pe FCSB

Florin Tănase și Florinel Coman, în duel cu jucătorii de la U Cluj / Hepta

Dumitru Dragomir e de părere că FCSB nu e favorită la titlu nici în acest sezon, după ce roș-albaștrii au remizat cu U Cluj în prima etapă, scor 1-1, pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir l-a lăudat pe Erik Lincar pentru maniera în care a pregătit jocul, dar a rămas dezamăgit de prestația celor de la FCSB.

Dumitru Dragomir nu crede că FCSB e favorită la titlu

„Meciul mi-a plăcut. Chiar dacă Steaua, FCSB, și-a arătat slăbiciunile și U Cluj putea să câștige. Să știți că așezarea tactică a lui U Cluj a făcut ca meciul să decurgă așa. Lincar e un antrenor de mare viitor! Au făcut dublaj în permanență, au aglomerat în permanență. Mi-au plăcut mult, au alergat, au făcut pressing cu trei oameni.

Cum a putut Rapid să renunțe la Bălan? Era golgeterul lor, nu îl dădeam nici dacă mă bătea cineva. E dovadă că sunt puțini atacanți de gura porții.

Nu apărarea e problema la FCSB, ci mijlocul. În afara celor 2-3 înaintași, nu are pe nimeni care să construiască. Are câțiva care aleargă, dar nu fac marcaj, nu fac pressing. E o echipă de talente care nu ies în evidență. Nici Octavian Popescu nu are cum să joace, dacă mijlocul strică toate mingile.

Reclamă

Mă tem că Steaua nu ia nici anul acesta campionatul. Fundașul central de la Botoșani nu e rău, chiar dacă lovește prost mingea. Cu stângul nu dă deloc, cu dreptul dă prost. Dar dă binișor cu capul, aleargă bine. E destrăbălat așa. Nu știu câți ani are, dar ar putea să mai crească în valoare”, a spus Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Gigi Becali și-a făcut praf vedetele după FCSB – U Cluj 1-1

Patronul roș-albaștrilor i-a criticat pe căpitanul Florin Tănase, Darius Olaru și pe Octavian Popescu. Becali și-a ieșit din minți mai ales că FCSB avea o ofertă pentru Darius Olaru, de cinci milioane de euro.

”Ce să fac, nu mai ştiu nici eu ce să cred. Nu ştiu, fumurile jucătorilor. Nu ai văzut că Tănase e şi patron, şi antrenor. Joacă tu fotbal! Dacă tu nu joci nimic în prima repriză şi apoi dai vina pe alţii. Nu ai jucat tu!

Reclamă 4 / 0/3

Nu dau nici 7 euro pe el. Eu dacă vin mâine, nu îţi dau nici 7 euro pe Olaru. Pe Tavi cât vrei? 50 de milioane? Nu îți dau nici 50 de lei. Aici nu e accident, oamenii s-au crezut vedete, sunt vedete. Olaru crede că îl aşteaptă jucătorii pe el. Eu spun de meciul ăsta… Tavi Popescu 5 lei, Olaru 7 lei.

Eu aştept să le iasă fumurile din cap. Olaru crede că e Maradona, stă cu mingea la picior. Bă, oamenii îţi fură mingea. Apoi vai capu, vai genunchiul”, a spus Gigi Becali, citat de Digi Sport.

Florin Tănase i-a cerut întăriri lui Gigi Becali

Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!

Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat căpitanul lui FCSB.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și