Închide meniul

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: „Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri”

Alex Masgras Publicat: 13 august 2024, 16:42

Reclamă
Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: „Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: "Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri"

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu este impresionat de Neil Lennon, cel care îi antrenează pe giuleşteni din această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nord-irlandezul nu are însă începutul de sezon aşteptat, Rapid fiind pe locul 13 după primele 5 etape, cu doar 4 puncte şi fără victorie.

Dumitru Dragomir a numit antrenorul cu care Rapid poate câştiga titlul: „Vai de capul meu! Îi urcă pe garduri”

Fanii rapidişti şi-au pierdut răbdarea după ultimul rezultat înregistrat. Echipa din Giuleşti a remizat la Buzău, scor 1-1, iar în presă s-au vehiculat deja mai multe variante pentru banca Rapidului.

Dumitru Dragomir a avut însă o variantă surpriză. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Dorinel Munteanu este cel mai potrivit antrenor la ora actuală pentru a antrena echipa din Giuleşti. Mai mult, Dragomir este de părere că Rapid poate câştiga titlul cu un antrenor precum Dorinel Munteanu:

„Vai de capul meu. Fac pariu că se bate la titlu. Îi urcă pe garduri!

Reclamă
Reclamă 4

A fost vreunul fotbalist ca Dorinel Munteanu? Păi și atunci? Nimeni nu a fost, nici Săpunaru nu a fost de talia lui Dorinel”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon

Dan Şucu a cedat şi s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon. Patronul Rapidului are pregătit „planul B”, dacă antrenorul nord-irlandez nu va reuşi să scoată echipa din criză. Giuleştenii sunt fără victorie în startul acestui sezon.

Neil Lennon a ajuns la cinci meciuri fără succes pe banca Rapidului şi a primit un ultimatum de la acţionarul majoritar. În cazul în care nu va câştiga nici derby-ul cu Dinamo, va fi demis!

Reclamă

Dan Şucu nu a mai stat pe gânduri şi a început discuţiile cu antrenorul pe care şi-l doreşte în Giuleşti. Milionarul român s-a întâlnit cu Cristi Chivu (43 de ani), cel care este liber de contract după ce a plecat de la Inter Primavera.

Potrivit digisport.ro, Dan Şucu a discutat mai multe ore cu fostul căpitan al României. Chivu a fost dorit şi în trecut pe banca alb-vişiniilor, dar de fiecare dată a refuzat. Acum ar putea fi convins de şeful Rapidului să accepte să antreneze în Liga 1.

Cristi Chivu încă aşteaptă o propnere de la un club din Italia sau Olanda. Dacă nu va fi ofertat, varianta Rapid poate fi tentantă pentru el.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:42

Gigi Becali a numit jucătorul de la care are aşteptări în FCSB – Sparta Praga: „Am vorbit cu Pintilii”

18:04

Gigi Becali, noi detalii despre banii din transferul lui Coman care au ajuns în Vietnam: „Nu e ţeapă! Au fost minţiţi”

18:02

Gigi Becali a anunţat echipa de start a FCSB-ului pentru returul cu Sparta Praga: „Va fi calvar în Ghencea”

17:40

Ana Bărbosu va primi medalia de bronz vineri, de la ora 09:30, pe esplanada Casei Olimpice din București. Cine i-o va înmâna

17:04

„A fost jefuit!” Cehii au dat verdictul în scandalul transferului lui Florinel Coman de la FCSB la Al Gharafa

16:45

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 august

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 „Se poartă foarte urât cu el!” Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club 6 Louis Munteanu, discurs incredibil la adresa celor de la FCSB: „Nu mă interesează! Nu am vrut să merg acolo!”
Citește și