Închide meniul

Dumitru Dragomir a răbufnit după refuzurile primite de FCSB: „Stadioanele sunt făcute din banii oamenilor!”. Sfat pentru Gigi Becali

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 4 mai 2022, 11:11

Dumitru Dragomir a răbufnit după refuzurile primite de FCSB: „Stadioanele sunt făcute din banii oamenilor!. Sfat pentru Gigi Becali

Dumitru Dragomir a răbufnit după refuzurile primite de FCSB

MMA / MMA2 via Hepta

Dumitru Dragomir a răbufnit după refuzurile primite de FCSB. Clubul lui Gigi Becali încă nu și-a găsit stadion pentru a disputa derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă. Fostul președinte al LPF a criticat aspru decizia de a interzice FCSB-ul în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a „explodat” după refuzurile primite de FCSB, în privința stadionului pe care se va disputa „finala” pentru titlu, cu CFR Cluj.

Dumitru Dragomir a răbufnit după refuzurile primite de FCSB: „Stadioanele sunt făcute din banii oamenilor!”

Fostul șef al LPF l-a arătat cu degetul pe Vasile Dîncu, Ministrul Apărării, precum și pe cei care au dat „undă verde” ca pe Arena Națională să fie organizat un festival de muzică, la ora meciului FCSB – CFR Cluj. Dragomir l-a sfătuit pe Gigi Becali să meargă direct la UEFA pentru a lămuri problema.

„Poate să se joace oriunde, stadioanele sunt făcute din banii oamenilor, banii publici. Nu are dreptul nici Steaua lui Dîncu să spună că nu îl lasă pe stadion dacă plătește. Stau și mă crucesc, stadionul e făcut la insistențele mele și ale lui Mircea Sandu.

Stadionul național, cum să nu se joace derby-uri, să vină 50.000 de oameni. Dar nebunii ăia care au făcut așa ceva, stadionul e făcut pentru fotbal, nu pentru muzică. Pagubele nu vor fi reparate nici în 10 ani. Dacă nu lași o echipă de top pe niciun stadion din Capitală…. Incredibil, așa ceva nu am mai auzit.

Reclamă

Dacă aș fi în locul lui Gigi Becali dacă nu m-aș duce peste tot, și la UEFA. Cum, domnule, să nu poată juca?„, a spus Dumitru Dragomir, pentru sport.ro.

FCSB caută în continuare stadion pentru a disputa posibila „finală” pentru titlu cu CFR Cluj, din ultima etapă. Ghencea, Giulești, Arcul de Triumf și Buzău sunt variantele vehiculate în ultima perioadă.

Helmut Duckadam le propune o „aroganţă” celor de la FCSB

Şansele ca FCSB să joace pe Ghencea sunt minime în contextul în care ministrul Vasile Dîncu a avut un schimb de replici cu Florin Tănase şi Gigi Becali. Helmut Duckadam le propune celor de la FCSB să joace la Buzău partida cu CFR Cluj pentru ca Vasile Dîncu să se deplaseze 100 de kilometri. Este cunoscut faptul că ministrul Apărării este un apropiat al celor de la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

”Se fac niște stadioane, pe bani publici și se trezește clubul CS Rapid cu o arenă nouă. Și pune taxă minimă în valoare de 10.000 de euro. Maximă, dacă nu vreau să te las, 100.000 de euro. Oricum le vor cere mai mult, e clar (n.r. – celor de la FCSB).

Dar, eu mă mir că cei de la FCSB se milogesc, pentru că altfel nu am cum să spun mai frumos, la cei din Ghencea, la cei de la Rapid, la cei de la rugby (n.r. – Stadionul Arcul de Triumf).

Du-te, dom’le, și joacă la Buzău. Ai toată galeria acolo. Și măcar îl faci și pe ministrul Dîncu să mai facă 100 de km și să stea în tribună, acolo. De ce să stea în lojă, la Ghencea. Va veni să vadă meciul, va fi unul important”, a spus Duckadam la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și