Închide meniul

Dumitru Dragomir a reacționat dur, după ce Claudiu Petrila a ajuns la Rapid: „S-au păcălit”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2023, 23:32

Dumitru Dragomir a reacționat dur, după ce Claudiu Petrila a ajuns la Rapid: S-au păcălit”

Dumitru Dragomir și-a anunțat favorita la titlu

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a reacționat dur, după ce Claudiu Petrila a ajuns la Rapid. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre noul fotbalist al formației din Giulești, care a fost împrumutat de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid l-a împrumutat pe Claudiu Petrila de la fosta campioană a României, în schimbul sumei de 500.000 de euro. De asemenea, oficialii giuleșteni au opțiunea de a-l transfera definitiv pe fotbalist.

Dumitru Dragomir a reacționat dur, după ce Claudiu Petrila a ajuns la Rapid. „Oracolul din Bălcești” nu crede că giuleștenii au făcut o afacere bună

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, este de părere că oficialii celor de la Rapid nu au făcut o afacere bună prin împrumutul lui Claudiu Petrila. „Oracolul din Bălcești” este de părere că suma de 500.000 de euro l-ar fi putut aduce în Giulești pe Florinel Coman, sub formă de împrumut.

„Petrila e jucător bunicel, dar la Rapid trebuia altceva. Dacă eram la Rapid l-aș fi luat definitiv cu 3-400.000. Împrumut cu 500.000 îl dădea Gigi Becali pe Florinel Coman. S-ar putea să se preteze la Rapid că e jucător tehnic

Bineînțeles că cei de la Rapid s-au păcălit. Cum să dai 500.000 pentru un an? La banii ăștia nu îl luam niciodată, poate doar dacă furam banii. S-a născut talent și mi-e frică să nu se curețe speranță. Neluțu Varga e negustor bun”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Reclamă

În cariera sa, Claudiu Petrila a mai jucat pendru Hidișelul, FC Bihor, CFR Cluj și Sepsi. Cele mai multe partide le-a strâns în tricoul celor de la CFR Cluj, acolo unde a reușit să marcheze 15 goluri și să ofere 12 pase decisive în 128 de meciuri. În momentul de față, fotbalistul este cotat la 1,6 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid! Prima reacţie a jucătorului: „Îi asigur pe fani că voi da totul pe teren”

Claudiu Petrila a venit cu gânduri mari la Rapid şi le-a făcut fanilor o promisiune uriaşă. A spus că va da totul pe teren pentru a lupta pentru titlu.

„Mă bucur să fiu aici. În sfârșit s-a concretizat transferul meu la Rapid. Sunt fericit că sunt aici și abia aștept să încep treaba și să mă alătur echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că mă voi descurca bine. Îmi place atmosfera de aici, Rapid este un club serios și, cu siguranță, vom face treabă bună împreună. Sistemul pe care domnul Bergodi îl pregătește pentru meciuri este unul avantajos pentru mine, fiind un sistem ofensiv. Nu am lucrat cu dumnealui până în momentul acesta, dar l-am urmărit la echipele la care a fost și sunt încântat de stilul său de joc.

Atmosfera din Giulești este incredibilă. De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului a fost o atmosferă incredibilă, care te presează încontinuu. Rapid este un club mare, un club serios, așa cum puține sunt în țară, care se bate la campionat și asta îmi doresc și eu. Îi asigur pe suporteri că voi da totul pe teren”, a fost mesajul lui Petrila postat de Rapid pe reţelele de socializare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și