Închide meniul

Dumitru Dragomir a vorbit despre crizele de nervi ale lui Dan Petrescu: „E din naştere şi trebuie să îl înţelegi! Fiul meu a jucat tenis cu el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2022, 11:10

Reclamă
Dumitru Dragomir a vorbit despre crizele de nervi ale lui Dan Petrescu: „E din naştere şi trebuie să îl înţelegi! Fiul meu a jucat tenis cu el!

Dan Petrescu a fost acuzat că a înjurat-o pe Steaua. Cum se apără

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Dumitru Dragomir a găsit o explicaţie pentru crizele nervoase ale lui Dan Petrescu din timpul meciurilor. Fostul preşedinte al LPF spune că antrenorul campioanei este surprins deseori nervos pentru că nu vrea să piardă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir spune despre Dan Petrescu că s-a născut învingător şi nu îi place să piardă. Dragomir crede că şi dacă ar juca tenis cu Nadal, Petrescu şi-ar dori să câştige.

Dumitru Dragomir, despre Dan Petrescu: „Trebuie să îl înţelegi”

„De ce eşti patron, doar să-mi cheltuieşti banii? Dan Petrescu nu trebuie să fie orgolios, va lua titlul. Te adaptezi la toate. Dacă joacă tenis cu Nadal, el vrea să bată, îl înnebuneşte de cap. Fiul meu a jucat tenis cu el. Şi 2-2 dacă joacă, pe un teren mic, cât camera asta, el vrea să câştige. E din naştere şi trebuie să-l înţelegi. Când e haos la o echipă, nu e aproape performanţa. Sunt foarte puţini jucătorii care rezistă presiunii”,a spus Dumitru Dragomir la prosport.ro.

Dan Petrescu, criză de nervi şi după Voluntari – CFR Cluj 0-1

Dan Petrescu a fost extrem de furios la finalul partidei cu Voluntari, câştigată de CFR Cluj cu 1-0. Petrescu nu a ezitat să îşi critice jucătorii pentru modul cum au tratat finalul de meci.

„Bursucul” și-a „urecheat” jucătorii pentru greșelile comise de multe ori pe finalul meciurilor.

Reclamă

“Am fost egalați de 4 ori în ultimul minut sau am pierdut și azi era să se repete istoria. Faza din ultimul minut a fost incredibilă. Parcă am revăzut celelalte meiuri. Nu avem voie la nivelul ăsta să facem asemenea greșeli.

Voluntari n-a mai avut altă ocazie. Dacă luam gol, eram foarte triști. A fost un gol meritat, la cum a jucat el (n.r. – Nana Boateng) în acest sezon. Victoria e meritată, am avut mai multe ocazii. Dar nu putem să facem asemenea greșeli mereu, mereu, mereu în ultimul minut. Noroc că portarul a fost inspirat și a apărat. 

Vă dați seama ce am trăit pe bancă, ar fi fost incredibil. Sper să se întoarcă și să dăm și noi gol la ultima fază. Până la urmă tot o fază fixă ne-a salvat. Moralul nu era bun după ultimele meciuri. Trebuie să pregătim următoarele partide, pentru că toate sunt foarte foarte grele.

Reclamă 4 / 0/3

La pauză, le-am zis că cel mai important e să fie echilibrați. Să uite de penalty-ul ratat (n.r. – de Ciprian Deac în minutul 3). Să fie puțin mai liniștiți, erau prea agitați.  Acum trebuie să ne gândim serios la meciul cu Farul, mereu am avut meciuri grele cu ei.”, a spus Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Echipa lui Dan Petrescu s-a impus grație golului lui Nana Boateng din finalul partidei. Ardelenii pun presiune pe rivala FCSB, care o obligată să câștige luni, la Farul, ca să mențină distanța de două puncte. CFR Cluj a obținut un penalty după numai două minute. Ciprian Deac a transformat, dar lovitura s-a repetat. Mijlocașul lui Dan Petrescu a ratat apoi cea de-a doua execuție.

După penalty-ul ratat, echipa lui Dan Petrescu a rămas fără idei pe faza ofensivă. Campioana României a avut doar trei șuturi cadrate în tot meciul. Salvarea a venit în minutul 83, când Nana Boateng a înscris cu capul după o lovitură de colț.

CFR Cluj s-a distanțat la cinci puncte de rivala FCSB, care e obligată să câștige luni, pe terenului Farului, ca să mențină distanța de două puncte față de lider.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
Vezi toate știrile
Citește și