Închide meniul

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Dan Petrescu, scos din sărite de jucătorii săi: „Mereu, mereu, mereu greșim în ultimul minut!”. Ce a spus despre lupta la titlu

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 24 aprilie 2022, 21:47

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Dan Petrescu, scos din sărite de jucătorii săi: „Mereu, mereu, mereu greșim în ultimul minut!. Ce a spus despre lupta la titlu

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Mihai Stoica

Dan Petrescu, nervos, în timpul unui meci al CFR-ului / Hepta

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Dan Petrescu a oferit prima reacție după victoria chinuită din deplasarea cu ilfovenii. Antrenorul ardelenilor a recunoscut că a avut emoții mari pe bancă, în special la ultima fază a meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 pe terenul lui FC Voluntari, grație golului înscris de Nana Boateng în minutul 83. Ilfovenii au fost aproape să egaleze la ultima fază a partidei, prin șutul lui Gabi Tamaș.

FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 | Dan Petrescu, scos din sărite de jucătorii săi

Campioana s-a distanțat la 5 puncte de FCSB, dar Dan Petrescu spune că nu are liniște până la finalul sezonului. „Bursucul” și-a „urecheat” jucătorii pentru greșelile comise de multe ori pe finalul meciurilor.

“Am fost egalați de 4 ori în ultimul minut sau am pierdut și azi era să se repete istoria. Faza din ultimul minut a fost incredibilă. Parcă am revăzut celelalte meiuri. Nu avem voie la nivelul ăsta să facem asemenea greșeli. 

Voluntari n-a mai avut altă ocazie. Dacă luam gol, eram foarte triști. A fost un gol meritat, la cum a jucat el (n.r. – Nana Boateng) în acest sezon. Victoria e meritată, am avut mai multe ocazii. Dar nu putem să facem asemenea greșeli mereu, mereu, mereu în ultimul minut. Noroc că portarul a fost inspirat și a apărat.

Reclamă

Vă dați seama ce am trăit pe bancă, ar fi fost incredibil. Sper să se întoarcă și să dăm și noi gol la ultima fază. Până la urmă tot o fază fixă ne-a salvat. Moralul nu era bun după ultimele meciuri. Trebuie să pregătim următoarele partide, pentru că toate sunt foarte foarte grele.

La pauză, le-am zis că cel mai important e să fie echilibrați. Să uite de penalty-ul ratat (n.r. – de Ciprian Deac în minutul 3). Să fie puțin mai liniștiți, erau prea agitați.  Acum trebuie să ne gândim serios la meciul cu Farul, mereu am avut meciuri grele cu ei.”, a spus Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Alexandru Chipciu a comparat CFR cu Manchester City: „Asta e mentalitatea noastră”

La finalul partidei, Alexandru Chipciu a asigurat că nu există vreo criză în vestiarul lui Dan Petrescu, în ciuda speculațiilor din jurul echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător de la FCSB a comparat CFR Cluj cu Manchester City, din punct de vedere al mentalității. Chipciu spune că ambele echipe își doresc să câștige toate meciurile până la finalul sezonului și să își apere titlul.

“A fost o victorie grea. Un meci de luptă, puteam să ni-l facem mai ușor. Dar e bine că am câștigat. Ne așteptam să fie meciuri grele în play-off. Toate echipele sunt bune, au ajuns la un nivel foarte bun. Nu cred că va exista vreun meci ușor.

Sunt jucători experimentați (n.r. – la CFR), care au câștigat campionate multe aici. N-aș fi zis că există presiune, dar și dacă nu te gândești la asta, în subconștient tot ai o presiune. Bine că am câștigat. Avem sentimentul că atunci când jucăm ofensiv și avem ocazii, poate nu dăm gol și nu câștigăm.

Când trece jocul și suntem într-o situație fără ocazii, câștigăm cu 1-0, ăsta e stilul nostru. Am jucat să câștigăm de la început. E normal, când dai gol de la începutul meciului, jocul decurge altfel. Îi prinzi pe contraatac și mai marchezi. Voluntari s-a apărat și a încercat să obțină măcar un punct. Noi am înscris târziu și asta a fost istoria meciului.

Nu e o criză (n.r. – la echipă). Nu ne temem, ne dorim să câștigăm fiecare meci. Dar am văzut și în Anglia, la Manchester City și Guardiola, ei se gândesc să câștige toate meciurile. Asta e și mentalitatea noastră. Suntem la mâna noastră și ne dorim să mai aducem un trofeu.”, a spus Alexandru Chipciu, pentru digisport.ro.

CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de FCSB. „Roș-albaștrii” vor juca luni seară cu Farul, în deplasare.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și